@emasele: że niby cała konfederacja i połowa pisu popiera rosje? Pogięło cie? Braun sam jeden zagłosował przeciw i pół rządu awansem #!$%@? kiedy się angażują w pomoc i szerzenie informacji, zobacz sobie co oprócz Brauna na Twitterze publikują ludzie z pisu chociażby
@emasele: no Bosaka wczoraj patrzyłem to putina nazywa kremlowskim Hitlerem i publikuje ukraińskie doniesienia i szerzy informacje a Winnicki to przed chwilą w gorących widziałem i pisał że niepomaganie Ukraińcom to #!$%@?ństwo
Ponawiam pytanie, o co się #!$%@?łeś do połowy pisu i CAŁEJ konfederacji
@LostTranslation: jeden twitt wiosny nie czyni,. liczy się całokształt . to że bosak robi damage control jak niemcy czy węgrzy w kwestii swifta to nie znaczy ,że nie jest na ruskiej smyczy. żona bosaka jest vice w ordo szuris.... bezpośrednio finansowana przez kreml.
Najbrzydsza (i będąca na granicy upośledzenia) typiara u mnie w robocie (i jednocześnie jedna z najbrzydszych kobiet, jakie widziałem), gdy koleżanki sobie z niej żartowały, żeby brała się za mnie, powiedział, że jestem za brzydki dla niej. #przegryw
#wojna #ruskimir #ukraina #rosja
Komentarz usunięty przez autora
Ponawiam pytanie, o co się #!$%@?łeś do połowy pisu i CAŁEJ konfederacji
liczy się całokształt . to że bosak robi damage control jak niemcy czy węgrzy w kwestii swifta to nie znaczy ,że nie jest na ruskiej smyczy.
żona bosaka jest vice w ordo szuris.... bezpośrednio finansowana przez kreml.