Aktywne Wpisy

lronman +25
pogodny_mis65 +16
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak sobie tak spadają spadochroniarze, to czy w tym czasie nie można do nich po prostu strzelać, albo zdjąć z jakiś broni snajperskiej? xd
Zdjęcie podglądowe.
#ukraina
źródło: comment_1645912625qZL489WmUsQSZmyZzvQXFT.jpg
Pobierz@StahLeen: Lecą mnie zabić, ale czekam aż dotkną ziemi, żeby się bronić. Tak samo zakazane są podobno wygięte lufy, bo jak się strzelasz to ma być cię widać xD
Dla mnie takie zakazy w konwencjach to absurd, to jakiś sport wyczynowy czy ochrona życia? xDDD
Spadochroniarze (piechota zrzucana z samolotów) nie są objęci tą ochroną - wtedy jest to rozumiane jako metoda "transportu" i można do nich strzelać tak samo jak do wszelkiego rodzaju transporterów.
Komentarz usunięty przez autora
Jak pisał FizzyDrink, nie wolno do pilotów, którzy spadają.
@StahLeen: Poslac polskich mysliwych. Do dzikow w powietrzu mozna strzelac
@kaay: @StahLeen: @hfrheawy: skąd wy bierzecie te swoje mondrości? Z IDzD? Do skoczków spadochronowych można strzelać, miny przeciwpancerne można zakładać. Nie wolno strzelać do katapultujących się załóg statków powietrznych oraz używać min przeciwpiechotnych. I tyle.