Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +137
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +91
Tylko przypominam.
#wojna #ukraina #rosja #niemcy
@BananowyAbazur: ja na pewno nie zapomnę
@lakukaracza_: Łaskawcy #!$%@? ich mać xDDD
@BananowyAbazur: Jeszcze się nie zdecydowali i dalej grają na czas, wypowiedzi z dzisiaj, które mylnie uznano, że się zgadzają:
Niemcy dalej odwlekają decyzję, pewnie starając
@lakukaracza_: Ty już do reszty się #!$%@?łeś z rowerka.
@BananowyAbazur: bo wbrew myśleniu wykopków, Ukraina nie nadaje się ani do UE, ani do NATO.
Unia Europejska wymaga dostosowania przepisów kraju do wielu różnych norm, wymaga też pewnego poziomu gospodarczego. Ukraina przez lata lawirowała między Unią, a Rosją.
Natomiast NATO to sojusz obronny. Do sojuszu obronnego nie przyjmiesz kraju, w którym toczy się od kilku lat wojna, bo wtedy trzeba by od razu użyć