Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +23
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
Tumurochir +258
Jakiś czas temu po ulicach Śremu zaczęły krążyć "Patole Obywatelskie" po tym, jak kilku Kolumbijczyków zaatakowało przechodniów.
Prawicowy internet z Konfokacapami na czele zachwycał się młodymi patusami, którzy chodzili po mieście i szczuli na Turasów robiących kebsy. Polscy husarze pobili nawet jakiegoś ciemnoskórego przechodnia, tak po prostu, bo sobie przechodził i miał zbyt ciemną skórę.
Organizator patroli na jednym z nagrań przedstawił kobietę, która została niedawno pobita przez Gruzina. Obcokrajowiec rzekomo miał podejść do niej losowo na ulicy szukając zaczepki, a potem miało dojść do rękoczynów.
W
Prawicowy internet z Konfokacapami na czele zachwycał się młodymi patusami, którzy chodzili po mieście i szczuli na Turasów robiących kebsy. Polscy husarze pobili nawet jakiegoś ciemnoskórego przechodnia, tak po prostu, bo sobie przechodził i miał zbyt ciemną skórę.
Organizator patroli na jednym z nagrań przedstawił kobietę, która została niedawno pobita przez Gruzina. Obcokrajowiec rzekomo miał podejść do niej losowo na ulicy szukając zaczepki, a potem miało dojść do rękoczynów.
W
Miałem rozmowę w której zostałem poinformowany iż nie stać ich na kolejnego pracownika i zaproponowano mi dalszą współpracę za 2200 na czarno z obietnicą, że za parę miesięcy(jeśli się da) zatrudnią mnie znowu z pupu xD. To już k---a przestało być śmieszne jak odbijam się od kolejnej firmy gdzie robota to nie jest kołchoz a jedyne co mam to obietnice i krętactwo.
Z propozycji realnych mam takie, żeby spróbować wysłać cv do serwisów komputerowych(lubię grzebać przy pc) z tym, że też proponują małe wynagrodzenie a najbliższe są 30-50 km ode mnie lub zapytać w totalizatorze sportowym(to mi się fajne wydaję patrząc na ich stronie pod względem benefitów xD), ale niestety z tym może być ciężko. Psycha siada nie wiem co robić.
#przegryw #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
@el3m3nt: Ty nie polecasz serwisów a ja elektromarketów. Pracowałem od 10 do 18 nie dość, że trzeba sprzedawać najgorszy sprzęt, który długo leżakuję
Mówię tu o dużych sieciach jak właśnie MM, ME albo EuroAgd.Chodźby nie wiem jak dobrze wyglądała oferta unikaj małych prywiaciarzy.