Wpis z mikrobloga

Jakiś czas temu po ulicach Śremu zaczęły krążyć "Patole Obywatelskie" po tym, jak kilku Kolumbijczyków zaatakowało przechodniów.

Prawicowy internet z Konfokacapami na czele zachwycał się młodymi patusami, którzy chodzili po mieście i szczuli na Turasów robiących kebsy. Polscy husarze pobili nawet jakiegoś ciemnoskórego przechodnia, tak po prostu, bo sobie przechodził i miał zbyt ciemną skórę.

Organizator patroli na jednym z nagrań przedstawił kobietę, która została niedawno pobita przez Gruzina. Obcokrajowiec rzekomo miał podejść do niej losowo na ulicy szukając zaczepki, a potem miało dojść do rękoczynów.

W komentarzach oczywiście nagonka na obcokrajowców i nawoływanie do pobicia "ciapaków" i "banderowców" (nie pytajcie jak to powiązali, nie wiem).

No i policja przyjrzała się sprawie i okazało się, że napastnik był jej dobrym znajomym, a kłótnia opierała się na wątku narkotykowym. Przy okazji policja znalazła w jej mieszkaniu d---i. Film już usunięty.

Kurtyna.

https://www.donald.pl/artykuly/2dHPxKHD/kornik-okazalo-sie-ze-napadnieta-przez-obcokrajowcow-kobieta-zlozyla-falszywe-zeznania

#bekazkonfederacji #patologiazmiasta #neuropa #imigranci #s---------x #polska
Tumurochir - Jakiś czas temu po ulicach Śremu zaczęły krążyć "Patole Obywatelskie" po...

źródło: temp_file6938861893036475587

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tumurochir: przecież to od razu było wiadomo ze w tych "patolach obywatelskich" idzie miejscowa patologia, bo gdzie zwykłemu młodemu człowiekowi mającemu rodzinę żonę, dzieci po 8 czy 10 godzinach z-----------a w pracy chciałoby się jeszcze Łazic bez sensu po mieście ?
  • Odpowiedz
@Tumurochir: Obracałem się w pato trochę kibicowskim towarzystwie jakieś 10 lat temu i tam jak jeden gość wyjechał z haj kika swojej lasce w ryj to nikt nawet nie mruknął. A później Ci sami gadają o bronieniu polskich kobiet przed arabami( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tumurochir: Ten chłop zbija sobie piony z przestępcami którzy jeżdzą do zakładów karnych jak na wakacje i chwalą się gdzie siedzieli. Takie młoty z gwoździem we łbie nie zdają sobie sprawy że to oni stanowią dużo większe zagrożenie dla Polski, bezpieczeństwa i ich obywateli niż k---a jakiś m----n xD Tacy z nich patrioci a ich przodkowie by im napluli na ryj
  • Odpowiedz
przecież to od razu było wiadomo ze w tych "patolach obywatelskich" idzie miejscowa patologia

@MistrzKowalski: potwierdzeniem były ich wypowiedzi typu "my pilnujemy bezpieczeństwa, a frajerzy niech siedzą w domach i grają na komputerze". Tak jeden dosłownie mówił na jakimś nagraniu, które mi się gdzies przewinęło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tumurochir: Jakoś nie widziałem nigdzie, aby ktokolwiek nawoływał do pobicia kogokolwiek. W ogóle, jak można porównywać pobicie do ataku stłuczoną butelką, gdzie Polacy ledwo uszli z życiem. Akcja z tymi Patrolami była robiona późniejszą porą, a nie w południe, więc jak najbardziej można taki przemasz zorganizować s sensownych godzinach. Bo to był przemarsz, nikt tam cały dzień nie chodził po mieście.
  • Odpowiedz