Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +141
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- 1pkt z Termalicą
- 0 pkt ze Stalą
- 1 pkt z Łęczną
- 0 pkt z Legią
Plan minimum to było 8-9pkt. Już nie mam większych złudzeń co do utrzymania. Raczej trzeba się pogodzić ze spadkiem.
#wislakrakow
1. To Ekstraklasa. Nie zdziwi mnie jak nagle WIsla 5:0 Lecha ogra
2. To Pan Oppenheimer, nie Shelby(Fun fact, weekend spedzam w miejscowosci Shelby:))
2. Faktycznie, ale ten aktor zazwyczaj jest znany z serialu Peaky Blinders, gdzie zagrał fantastycznie swoją rolę :P
1. Ja uwazam, ze sie spokojnie utrzymacie. Troche ostatnio jestescie jak Legia na jesieni, kiedy wszystko przegrywalismy, ale nie bylismy wcale gorsi na boisku, tylko kolejne porazki nakrecaly zle morale i po prostu nie szlo. Uwazam, ze macie tam dostatecznie duzo jakosci, zeby sie ogarnac, ale tez uwazam, ze tak samo jak Legia, Wisla musi od razu po zapewnieniu sobie utrzymania wdrozyc jakis konkretny plan dzialania.
2. I Crane w