Tak po obserwacji tagu/tagów, to naprawdę zauważyłem sporo osób z którymi nie da się nic a nic rozmawiać. Jakby zaprogramowani fanatycy ciągle ujadający to samo. Rozumiem pojazd po ruskich trollach którzy też tu się kręcą, ale te reakcje z onucą (co już jest tak przeruchane, że tego się czytać nie da) dosięgają nawet zwykłych osób które mają o 10% inne zdanie, albo po prostu o coś dopytują. Podobno jesteście "lepsi" od wschodnich hord - to przestańcie myśleć jak horda, skupcie się i zacznijcie jakoś sensownie rozmawiać. (Chyba że macie po 15 lat i nad emocjami nie panujecie) #rosja #ukraina #wojna
@Sig_mar: a ja pierwszy raz w życiu muszę pochwalić @Moderacja bo dziś kogo bym nie zgłosił to się robił platynowy, tylko że ja zgłaszam za całokształt, a nie jeden wpis który "dopytuje" czy ma "inne zdanie" i po wejściu na profil od razu było widać z kim się ma do czynienia
@Zielony_Ogr: No i bardzo dobra postawa, ale zapewne zdajesz sobie sprawę że nie każdy jest tak skrupulatny jak Ty i najpierw przeprowadza mały "risercz". Jak wyżej, mam wrażenie że większość jest jak ten piesek.
@Sig_mar: jezeli sie zglosi to juz moderacja ogarnie, działaja sprawnie jakby im Błaszczak w serwerowni siedział, wiec nawet jak ktos na oslep zgloszeniami wali to niewinnych nie banuja
Podobno jesteście "lepsi" od wschodnich hord - to przestańcie myśleć jak horda, skupcie się i zacznijcie jakoś sensownie rozmawiać. (Chyba że macie po 15 lat i nad emocjami nie panujecie)
#rosja #ukraina #wojna
@Pan_Janusz: To zmień kalesony i onuce xD