@KKK1337: zdjęcie przedstawia przejęty rosyjski sprzęt wojskowy w dzielnicy charkowa (tak mi się wydaje z grubsza)
@Sylwia2137: sylwunia nie baw się lepiej w korespondenta wojennego dla atencji jak nawet nie znasz języka, ani sprzętu wojskowego, bo wychodzisz tylko na ułomka
@salome_trzy oczywiście jakby ktoś dupy nie spruł to by umarł, czyta poprostu co tam jest napisane w korespondeta się nie bawię, na nowym zbrojeniu się nie znam ale jeżeli mogę cos na szybko przetłumaczyć i wrzucić żeby ludzie wiedzieli co się dzieje to wrzucam proste
@salome_trzy atencja w takiej chwili to ostatnie o czym myślę ale widzę że musisz mieć takie priorytety skoro odrazu nazywasz to szukaniem atencji, bez odbioru
Rusza na nowo "Projekt Klaudiusz" Spodziewajcie się niezłego wysypu naszych kochanych #p0lka które nie oprą się zagranicznemu facetowi. #tinder #badoo #blackpill #zwiazki #rozowepaski wystrzegajcie się obcokrajowców. ( ͡°͜ʖ͡°)
#wojna
@Sylwia2137: sylwunia nie baw się lepiej w korespondenta wojennego dla atencji jak nawet nie znasz języka, ani sprzętu wojskowego, bo wychodzisz tylko na ułomka