Wpis z mikrobloga

MAM WAS #!$%@? OSZUSTY, o ja #!$%@?!!!
Polak i Zabielski!!!!
To nie jest jeden film to 2 zupelnie inne, kiedy indziej nagrywane. Zobaczcie pierwsza czesc u konopa na 0.25x
1 czesc jest biala koszulka, na drugiej czesci magicznie znika
Lewa reka na 1 nagraniu bez niczego, na drugim reka z zegarkiem/czarna opaska
Laska na 1 czesci ma zdecydowanie dluzsze spodenki/spodniczke jeansowa
Z kogo #!$%@? idiotow probujecie zrobic??!!
Ja #!$%@? jaki sad w to uwierzyl jaki prokurator to badal? Przeraza mnie to w tym momencie.
#famemma #aferabudowlana #wardega #wataha #nitro #thenitrozyniak #nitrozyniak #revo #zebo #konopsky #boxdel #aferki #youtube #polskiyoutube #highleague #primemma
  • 52
@Pavelow: on nie dal zadnego werdyktu tylko przedstawil sytuacje o czym jest bardzo glosno i wztawiajac pierwsza czesc nagrania ktora wyslal mu Polak w celu samoobrony tak naprawde sie sam #!$%@?
@ProResHq: też fajna teoria, ale najprawdopodobniej jednak to nie jest to, po prostu jest to nagrane na siłe na potrzeby, jakaś piwnica ( takie miejsce, w ktorym nikogo nie będzie i będzie można spokojnie takie coś nagrać , a dziewczyna albo koleżanka albo zapłacone ma za udział )
@corryand: przecież tam było cięcie, nie wiesz czy ta koszulka była w okolicy.
A zegarek? Masz pojęcie co się dzieje z materiałem wideo przy wielokrotnym odtwarzaniu? Zobacz jak figury i kolory są tam porozciągane, tego zegarka może po prostu nie widać. Jeszcze raz powtórzę, taki dowód to żaden dowód, a jak dowód jest żaden to go nie ma. Po co zatem gadać, skoro dowodów nie ma?
@ProResHq: no właśnie co robią, wytłumacz mi bo mi to wygląda jakby udawali że coś robią,

Po co w ogóle coś takiego nagrywać? I trzymać na kompie przez ~5 lat?

Masz przecież wyżej po co, widzę że nie słuchasz, a skąd wiesz poza tym na czym oni to sobie trzymają i ile lat, mogą sobie trzymać nawet 10 lat jakie to ma w ogole znaczenie