Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +20
#przegryw #przegrywpo30tce #pieklomezczyzn #takaprawda #wojna
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
jawna #!$%@? prowokacja, #!$%@?ą gruza i powiedzą, że to Ukraina i jeszcze będą to światu wciskać a te głąby w Rosji to poprą jakby nie mieli internetu, masakra
https://twitter.com/i/web/status/1496523365112238080
#ukraina #rosja
@Frygus96: Przecież jak strącili MH17 swoim Bukiem to potem twierdzili, że to Ukraiński myśliwiec go zestrzelił i na dowód pokazywali niby zdjęcia satelitarne z chamsko wklejonymi samolotami, z których pasażerski Boeing miał sfotoszopowane logo na kadłubie w złym miejscu, a niby Ukraiński myśliwiec był zdjęciem zupełnie innego modelu samolotu niż kacapy twierdzili. To działanie nie tylko na
@obserwator_ww3: dokładnie jak pisiory. przypadek?
Komentarz usunięty przez autora