Aktywne Wpisy
jankowski90 +173
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
rales +274
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
Ostatnio jeden z nich mówił że z ciała dziecka można robić farsz do pierogów, dzisiaj oficjalna ich strona akceptuje mordowanie dzieci… Niestety, lewacy to są strasznie źli ludzie.
Edit: pisze o standardowych przypadkach, zagrożenie życia /zdrowia to osobna dyskusja, pozatym jest legalna przy zagrożeniu więc wpis nie o wyjątkach
Komentarz usunięty przez autora
@SEBZER: Czy Ty właśnie stwierdziłeś, że płód nie jest żywym organizmem? Ty masz jakiekolwiek #!$%@? pojęcie o biologii, czy jeszcze do tego etapu nie doszedłeś i na razie masz tylko Przyrodę w szkole?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@SEBZER: Jak można być tak psychopatą jak ty? Zgodnie z twoją chorą logiką do momentu odcięcia pępowiny powinna być możliwa aborcja postnatalna.
https://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/7,79309,20347689,mama-wiktorii-urodzonej-w-23-tyg-wazyla-tyle-co-pol-paczki.html
Poza znajomością podstaw biologi znam się też na etyce a tobie ewidentnie brakuje w tej dziedzinie wiedzy.
@Xtreme2007: Może nim być, tylko siedzi w innym więc trzeba go wyjąć. Powinny wyjmować żywe, nie byłoby tyłu kontrowersji.
Czyli skoro płód nie żyje, to siłą rzeczy jest materią nieożywioną. Tylko tak się składa, że płód JEST organizmem żywym - gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie o biologii, to byś wiedział jakie ogromne zagrożenie dla kobiety stanowi