Aktywne Wpisy
Wookash071 +24
Mam takiego jegomościa pod blokiem. Od dłuższego czasu dostaje jeść. Latem siedział na słonku, szukał mnie i czasem siostry po jedzenie. Podjeżdżałem pod blok o 2 w nocy to wybiegał znikąd za każdym razem. Jakby wiedział, że to ja.
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
aleksc +12
#kryptowaluty #btc #bitcoin #gielda
@push3k-pro: nie BTC powstał jako hedge (lub zakład z rynkiem) na wypadek upadku pieniądza fiducjarnego. Jeśli zrozumiałbyś jak działa system oparty o dług nigdy nie sprzedałbyś BTC. Zresztą nie bez przyczyny się mówi, "jak ludzie zrozumieli by jak działają banki wpadli by w panikę".
Może tak, może nie. Ludzie, którzy to trzymają dla trzymania swojego kapitału są garstką, bo ta waluta jest dość niestabilna, kończy się to tak, że ci
Nie jest to "tajny nielegalny" dokument dostepny od dawna w internecie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bank nie może brać sobie tych pieniędzy z powietrza, a wytworzone są jako dlug.
Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją w której bank podwoił by sobie przykladowo ilość depozytów, ot tak poprzez kreację pieniędzy.
Rozpad atomów nie dawał by mi spać po nocach?
Komentarz usunięty przez autora
@kamil-wasniewski: a co robi FED/NBP/ECB, przecież to właśnie są pieniądze z powietrza emitowane przez obligacje.