Wpis z mikrobloga

Przecież po 30 max 35 roku życia, masz być smutnym panem który narzeka na żonę(którą sam sobie wybrał), na dzieci(które sam sobie zrobił), na pracę(którą też sam sobie znalazł), na rząd(który przeważnie też sam wybrał xD), i na absolutnie wszystko co się da. Jakikolwiek przejaw pasji czy rozrywki to "dziecinne zachowanie", "niedojrzałość" i "nie wypada", w tak podeszłym wieku już wypada jedynie chlać wódkę i oglądać meczyk w telewizji, a co dopiero po 40 czy 50 wtedy to już tylko wypada się zastanawiać czy jesion czy buk, i czy marmur czy granit. Smutny kraj smutnych ludzi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@paczelok: No u mnie właśnie niedługo zmiana kodu na trójkę z przodu i co? No nic.
Wstałem sobie, na śniadanie zjadłem browarka typu perła bo dzisiaj wolne. Zaraz zjem sobie objat i pogram w grę konkuterowo (ʘʘ) Gdzie tu jakaś żona i dzieci XD
  • Odpowiedz
@Antlioon: A ja właśnie mam żonę i dzieci i ogarniam życie, a jednocześnie mam w------e w wiek, robię praktycznie wszystko, cieszę się życiem, testuję, eksperymentuję, przekraczam granice. Oczywiście jakoś to trzeba dopasować jedno do drugiego, ale to się da. Nie trzeba rezygnować z życia mając rodzinę ani rezygnować z rodziny chcąc mieć pasje czy się bawić.

W ten weekend spałem łącznie niecałe 3 godziny xD
  • Odpowiedz
@paczelok Spróbuj powiedzieć niektórym osobom w Twoim wieku (27 lvl here, w sumie nick o tym mówi) że lubisz gry i że to po prostu dziedzina kultury, że mogą opowiadać wartościowe historie itd... Niekiedy patrzą jak na debila, a sami co weekend w---a, po pracy piwko i tv i nic więcej
  • Odpowiedz
@paczelok: No u mnie właśnie niedługo zmiana kodu na trójkę z przodu i co? No nic.

Wstałem sobie, na śniadanie zjadłem browarka typu perła bo dzisiaj wolne. Zaraz zjem sobie objat i pogram w grę konkuterowo (ʘʘ) Gdzie tu jakaś żona i dzieci XD

@Antlioon: ja tak robię, a 35 na budziku :D Mąż na stanie, co też tak robi jak ma wolne.
Jedyne
  • Odpowiedz