Aktywne Wpisy
Yagami +5
jankes83 +109
Do wiadomości przygłupiego prawactwa. Nie mam zamiaru nikogo przepraszać. A już na pewno nie rolników.
To, że (całe szczęście) nic się nikomu nie stało nie oznacza, że karetka nie została zablokowana. Wszyscy widzieli nagranie xD
Sytuacja, w której pojazd na sygnałach musi się zatrzymać i zastanawiać gdzie jechać dalej jest niedopuszczalna.
Rolnik, który pozostawił na wjeździe ciągnik z naczepą, blokując cały przejazd powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Usprawiedliwianie tego wydarzenia tekstem "pacjentowi
To, że (całe szczęście) nic się nikomu nie stało nie oznacza, że karetka nie została zablokowana. Wszyscy widzieli nagranie xD
Sytuacja, w której pojazd na sygnałach musi się zatrzymać i zastanawiać gdzie jechać dalej jest niedopuszczalna.
Rolnik, który pozostawił na wjeździe ciągnik z naczepą, blokując cały przejazd powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Usprawiedliwianie tego wydarzenia tekstem "pacjentowi
8:00 Pobudka. Faktycznie trochę duże te dziury w skarpetach.
9:00 Śniadanie: Tata znów się czepia zapachu jajecznicy. Każe mi jeść na balkonie.
10:00 Mama wrzuciła mi piątaka w kieszeń, dychę podwędziłem w nocy. Jak zapali, to dziś pod Biedrę podjadę autem!
11:00 Cholerny dizel, ledwo przed śmieciarką zdążyłem. Pomidorki i ziemniaczki trochę przemarznięte ale za ten wózek, na OLXie ze 3 dychy będzie.
12:00 Niewpuszczenie na sesję Rady Miasta to zamach na wolność mediów! Truskolaski pójdzie siedzieć, jak przejmę władzę.
13:00 Krzysiu coś dziś nie w humorze. Na szczęście wiem jak z nim postępować. Wystarczyło posprzątać ubikację.
14:00 Obowiązki prezesa Fundacji Zielonych wzywają – trzeba wrzucić filmy. Pójdą w całości. Wiadomo, że Krzyś nie szydził ze mnie na poważnie.
15:00 Obiad: Dziś Centrum Kultury. Darmowa degustacja tamtejszych specjałów, na wystawie Czelabińsk w obiektywie.
16:00 Ta nowa kioskarka jest jakaś dziwna. Gazetę mi wyrwała, ledwo cztery zdjęcia zdążyłem zrobić.
17:00 Opłaca się mieć znajomości! W Ciuchach Na Wagę, za darmo dostałem prawie nowe skarpety. I powiedzieli, żebym tam więcej przychodził. O co chodzi z tym żartem, wszędzie słyszę go słyszę.
18:00 Zawiodłem się na Klubie Emeryta. Nie chcieli słuchać o ekologii, trudno. Ale kto to widział, oblewać wodą megafon?
19:00 Nie rozumiem. Wczoraj jak byłem w Auchan na kolacji, to hostessa nie mówiła, że na kanapki jest limit. Dziś od razu awantura z szefem działu. A z tego kopa w tyłek ochroniarz pożałuje!
20:00 Kolacja: Dziwnie te frytki smakują. Może to wina mojego eko ketchupu. Chyba za krótko pomidory gotowałem.
21:00 Ostatnia poprawka we wniosku o odszkodowanie, za niedofinansowanie mojego projektu Zielony Bytom. Trzysta tysięcy trochę mało... Dopiszemy jedno zero. Uśmieszek. Wyślij. Poszło.
22:00 Przed snem jeszcze tylko zobaczmy co w socjalach. Kasuj, kasuj, kasuj, kasuj. O, Obesranotv znów coś o mnie nagrał. Sam tego chciał, zniszczę go w komentarzach:
Hahaha, Olgierdano nie ma prawa jazdy. Co za przegryw.
#kononowicz #szkolna17 #suchodolski
Piękne i jak prawdziwe. Typowy dzień z życia tego loosera.
Komentarz usunięty przez autora