Wpis z mikrobloga

@56632: Oczywiście, że mamy do czynienia z dezinformacją i preparowanymi prowokacjami. Tak jak mówił Biden wczoraj. Założenie, że Ukraina może chcieć wywołać wojnę w sytuacji kiedy nad granicami ma 150 tys. gotowych do wejścia Rosjan jest po prostu śmieszne.
  • Odpowiedz
to czemu pan w muszce z twojego avatara twierdzi, ze to ukraina jest agresorem?

@memento_mori: Ja tam JKM nie popieram, ale wczoraj oglądałem zaległy HejtPark z JKM i mówił zgoła coś innego. Mówił też o naszym położeniu wobec Rosji.

Więc proszę uprzejmie o źródło tego co napisałeś.
  • Odpowiedz
@memento_mori: Dawaj link do konkretnej teści a nie powtarzaj zniekształcony przekaz.

Cokowliek JKM by o Putinie nie mówił to mówi, że posiadanie państw buforowych między nami na Rosją jest pożądane czy to Białoruś czy Ukraina. Wielokrotnie mówił, że nie chce ani bezpośrednio graniczyć z Rosją ani nie chce być pod jej kuratelą.

Bezpośrednie graniczenie z Rosją to gigantyczne zagrożenie dla bezpieczeńswa Polski.

To Ci mówię ja - człowiek, który nigdy nie
  • Odpowiedz
@kobrys13 chłopie ja byłem wyznawca Korwina przez jakieś 10 lat, więc dobrze wiem co on pieprzyl

On niby jest taki pragmatyczny ale jak przychodzi co do czego to nigdy, powtarzam nigdy złego słowa na Rosję nie powie, zawsze dziwnym trafem znajdzie jakieś usprawiedliwienie dla Putina
  • Odpowiedz
JKM od lat powtarza że Putin to wspaniały człowiek i chciałby żeby w Polsce też taki był, bo Rosjanom się wspaniałe żyje za jego rządów

On niby jest taki pragmatyczny ale jak przychodzi co do czego to nigdy, powtarzam nigdy złego słowa na Rosję nie powie, zawsze dziwnym trafem znajdzie jakieś usprawiedliwienie dla Putina

chłopie ja byłem wyznawca Korwina przez jakieś 10 lat, więc dobrze wiem co on pieprzyl

@memento_mori: W
  • Odpowiedz
nie musze cie przekonywac, ja wiem jak jest, a jesli ty tego nie widzisz,to pewnie juz nie zobaczysz

@memento_mori: Dobra - to tylko daj mi źródło tego bo tutaj nie wiem jakie salto i fikołka trzeba zrobic żeby którekolwiek słowa kogokolwiek w PL tak odebrać:

to czemu pan w muszce z twojego avatara twierdzi, ze to ukraina jest agresorem?
  • Odpowiedz