Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mescuda: ale nie zesraj sie, tak btw czemu farmazoniles ostatnio, ze balem sie wejsc na streama? napisalem wyraznie, ze w tygodniu nie ma problemu zebym wbil, to ucieliscie temat, a pozniej pisaliscie farmazony, ze sie czegos przestraszylem, niech wpadnie woogy i ten drugi nieudacznik @Capri-Sonne i chetnie z wami pocisne
  • Odpowiedz
@kasperski113: Po 1. nigdy nie byłem za tym żeby ciebie zapraszać ( jest nas 3) i nie ma opcji żebyś się pojawił, o czym my mamy rozmawiać? Po 2. @WogyBogy raczej nie kłamał że się wystraszyłeś konfrontacji z nim. Bardziej jemu wierzę, niż tobie. Jego znam, ty tylko opluwasz tu ludzi. Nie widziałem waszej konwersacji
Po 3. Ledwo cię kojarzę, bardziej ze słyszenia. Jesteś mi bardzo obojętny
@AntemuralePrzegrywitatis
  • Odpowiedz
@Mescuda: czyli siejesz farmazony, bez zadnego pokrycia, woogy mnie zawolal, i zapytal, czy chce na streama wpasc, napisalem, ze w tyg wpadne, nie ma problemu, a teraz próbujecie komus wmowic, ze sie przestraszylem, to jesli nie widziales konwersacji, to nie wypowiadaj sie na pewne tematy, tak jak mowilem, jesli zmienicie zdanie to chetnie was pocisne, mozecie byc 3, a ja sam @Capri-Sonne ciebie tez oznacze incelu, bo tez na
  • Odpowiedz
@depresyjnydziad: a za co go mozna lubic, za to, ze obraza kobiety, albo "normikow" czy za to, ze smieje sie z ludzi ktorzy pracuja, gdzie sam je przeterminowane jedzenie, i nawet nie ma hajsu zeby prysznic wziasc? jego nie da sie lubic, kazdy kto z nim sympatyzuje ma nasrane w glowie
  • Odpowiedz