Aktywne Wpisy
McBreed +150
zabrałem się za oklejanie, umyłem, odtluscilem i zmarnowałem jakieś 3,
może 4 metry folii zanim nauczyłem się, jak działa i jak się na niej pracuje ¯_(ツ)_/¯
wyszło spoko, jutro będę oklejal dach i może coś jeszcze, jak czas na to pozwoli.
będę zdawał relacje z dalszych prac, trzymajta się ogulem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stepujacymechanik #diy #motoryzacja #samochody ##!$%@?
może 4 metry folii zanim nauczyłem się, jak działa i jak się na niej pracuje ¯_(ツ)_/¯
wyszło spoko, jutro będę oklejal dach i może coś jeszcze, jak czas na to pozwoli.
będę zdawał relacje z dalszych prac, trzymajta się ogulem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stepujacymechanik #diy #motoryzacja #samochody ##!$%@?
lukasj +130
Uczestniczyłem w takim programie. W sumie darmowy, szkolenia z marketingu internetowego itd. Program bardzo fajny. Ale jest pewien problem... były jakieś miejsca na płatny staż po zakończeniu programu. Niby miałem nie kandydować ale jednak pomyślałem - a co mi szkodzi - więc się zgłosiłem. No i kandydaci byli punktowani. Zabrakło mi jednego punkta. Dlaczego o tym piszę? Chyba się domyślacie za co był dodatkowy punkt.
Niestety, tego punktu nie dostałem, bo urodziłem
Niestety, tego punktu nie dostałem, bo urodziłem
Tytuł:
Szarady
Autor:
Knut Hamsun
Gatunek:
literatura piękna
Ocena: ★★★★★★★☆☆☆
ISBN:
9788366839380
Tłumacz:
Maria Gołębiewska-Bijak
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Poznańskie
Liczba stron:
376
Mam mieszane uczucia. Książka jest nierówna i nie ukrywam, że przez wywody z pierwszej połowy z trudem przebrnęłam. Druga część bardzo niepokojąca. To nie tylko studium samego obłędu, ale i świetnie nakreślone postacie, ich relacje między sobą, role jaką pełnią w społeczeństwie. Książka ciężka w odbiorze, wymagająca skupienia, nie za bardzo wiedziałam jak ją ocenić.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #ksiazki #czytajzwykopem #literaturapieknabookmeter
Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★★★☆☆☆ (7.0 / 10) (1 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2022-03-01 00:00 tag z historią podsumowań »
W abonamentach: www.legimi.pl
Kategoria książki: literatura, poeci, gatunki
Liczba stron książki: 376
Gatunek książki: powieść
Jesteś pierwszym recenzentem tej książki tutaj :)
Podobne książki:
1\. Pejzaż w kolorze sepii (Kazuo Ishiguro) - najnowsza recenzja usera ali3en ★★★☆☆ (6.0 / 10)