Co będę się oszukiwał, jestem dziwadłem, rzuca się to w oczy, czy raczej ja sam podaje im to jak na tacy i nie chodzi mi tutaj o mój wygląd zaniedbany zewnętrzny. Kiedy jestem w pracy, to bardzo często z powodu znużenia i z przemęczenia zaczynam to swoje kretyńskie kontemplowanie, zdarza mi się mruczeć coś pod nosem, a kiedy przypomnę sobie coś, co sprawiło mi radość to się uśmiechnę i zawsze musi być, ktoś kto to dostrzeże. Wówczas przeszywa mnie to poczucie wstydu. Wstydzę się również moich napadów agresji, kiedy coś nie idzie po mojej myśli, albo tyczy się to złośliwości rzeczy martwych. Wówczas potrafię wydrzeć się na całą halę, lub szatnię (raz zdarzyło mi się coś takiego na ulicy). To moje zrąbane zachowanie tylko jeszcze bardziej pogłębiają mój obraz ekscentryka przed czterdziestką, który nie zdołał założyć rodziny. The Doors - People Are Strange
Ludzie są dziwni, gdy ty jesteś dziwniejszy
Twarze są wstrętne, gdy jesteś sam
Kobiety wydają się być podłe, gdy jesteś niechciany
Ulice są nierówne, gdy jesteś przybity
Gdy jesteś dziwny
Twarze wyłaniają się z deszczu
Gdy jesteś dziwny
Nikt nie pamięta twojego imienia
Gdy jesteś dziwny
Gdy jesteś dziwny
Gdy jesteś dziwny
Ludzie są dziwni, gdy ty jesteś dziwniejszy
Twarze są wstrętne, gdy jesteś sam
Kobiety wydają się być podłe, gdy jesteś niechciany
@CulturalEnrichmentIsNotNice: A #!$%@?ć #!$%@? tych ludzi, rób se co chcesz i skup się na wyparciu z siebie jakiegokolwiek wstydu. Koniec końców i tak nie ma to znaczenia.
@CulturalEnrichmentIsNotNice: Miałem podobnie. Burdel w glowie sprawial ze mialem straszne wahania nastroju.. Psychotropy wyleczyly to, albo znika wahanie albo znika zamartwianie sie tym.
@akomutopoczebne: Niestety, czy chcę, czy nie, to chce muszę funkcjonować w tym "normalnym społeczeństwie" i jakoś się zachowywać, a wierz mi - w moim przypadku nie jest to takie proste.
The Doors - People Are Strange
#przegryw ##!$%@? #jestemdziwny #przegrywpo30tce #nienawiscdosamegosiebie #przegrywowamuzyka
Psychotropy wyleczyly to, albo znika wahanie albo znika zamartwianie sie tym.