Daily reminder, że jak przeciętny z wyglądu 30 latek chce mieć 18 letnią dziewczynę to jest "pedofilem" wykorzystującym młodą dziewczynę i niszczącym jej delikatną psychikę. Jednocześnie ta sama 18 latka może się j---ć po klubach naćpana i będzie to jej w pełni świadoma decyzja i nic wam do tego jak ktoś sobie żyje i co robi z własnym ciałem xD
@LajfIsBjutiful: Związek 30 latka z 18 latką to patologia ale grzmocenie się 18 latek z przypadkowymi facetami (też czasem mającymi 30 lat) to dobra zabawa ( ͡°͜ʖ͡°).
dla mnie na przykład i jedno i drugie jest dziwne, ale w obu przypadkach nikt nie łamie prawa, jeżeli dwie osoby są pełnoletnie to c--j z nimi, niech sobie każdy żyje jak chce ¯\_(ツ)_/¯
Mężczyzna nie powinien przejmować się takimi pierdołami jak "opinia innych ludzi na swój temat" dopóki działa w granicach prawa. Jeśli ktoś ma podobne rozkminy to jest ciota a nie facet i może co najwyżej dmuchać swoją rękę.
@sikalafou: Ciekawe jak byś śpiewał gdybyś został pomówiony o g---t w pracy. Ktoś kto czegoś takiego nie przeżył, nawet nie będzie w stanie pojąć ułamka tego jak to wygląda.
@LajfIsBjutiful: codzienna przypominajka, że znacząca część społeczeństwa bez względu na przynależność polityczną plasuje świadomość decyzyjną 20 letniej kobiety na poziomie świnki morskiej.
@LajfIsBjutiful: są przecież logiczne powody takiego myślenia. osiemnastolatki "jebiące się po klubach" rzeczywiście od początku mogą tam iść w konkretnym celu, a ich "relacja" z facetem trwa godzinę i na tym się kończy. związki rodzą się z naiwnego zauroczenia, i jak już do nich dojdzie, to partner może na luzie manipulować przez lata. no trudniej jest taką relację zakończyć, bo przyzwyczejenie + niby coś czujemy etc. etc.
@pablofrs: tylko moja byla żona się krzywi ( ͡°͜ʖ͡°), i ogolnie nie szukam juz powaznych relacji, fajna i zaradna na pewno, a czy mądra? Jak na swoj wiek tak, ale mądrość zapewniam ja xD
Jednocześnie ta sama 18 latka może się j---ć po klubach naćpana i będzie to jej w pełni świadoma decyzja i nic wam do tego jak ktoś sobie żyje i co robi z własnym ciałem xD
#takaprawda #logikarozowychpaskow #blackpill
Komentarz usunięty przez moderatora
dla mnie na przykład i jedno i drugie jest dziwne, ale w obu przypadkach nikt nie łamie prawa, jeżeli dwie osoby są pełnoletnie to c--j z nimi, niech sobie każdy żyje jak chce ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@sikalafou: Ciekawe jak byś śpiewał gdybyś został pomówiony o g---t w pracy. Ktoś kto czegoś takiego nie przeżył, nawet nie będzie w stanie pojąć ułamka tego jak to wygląda.
związki rodzą się z naiwnego zauroczenia, i jak już do nich dojdzie, to partner może na luzie manipulować przez lata. no trudniej jest taką relację zakończyć, bo przyzwyczejenie + niby coś czujemy etc. etc.