Aktywne Wpisy
LamajHarma +94
NAJLEPSZY W HISTORII!! Wykopki sobie mogą szczekać. Złoto będzie Jego
#mecz
#mecz
DrCieplak +64
Przypominam że Słowenia to kraj wielkości Podkarpacia i zaszedł dalej niż 40-milionowa potęga futbolu #mecz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@innv: Fajne to krypto. Takie nie za stabilne. Można by rzec borderline.
@enten: Nawet w Donbasie, w jakiejś gównorepublice uznawanej tylko przez Rosję jako parapaństwo, uciekinierzy zbywają swoje nieruchomości. Za 25-30% i to przy niepewnej sytuacji prawnej kupujących.
@enten: to ja nie mam o czym z tobą dyskutować bo na tagu jest beka z kredyciarzy którzy uwierzyli z betonowe złoto i załadowali się po same kullen.
@Benq20: Nie znam takiego ani jednego. Ani na wykopie ani poza nim. Mam kilku znajomych co wzięło kredyt ale dla siebie. I rozsądnie na tyle, że im nawet 50% wzrostu raty nie zrujnuje budżetu. Mieszkają na swoim i cieszą się życiem.
@Benq20:
@innv: Wszechświat się rozszerza w nieskończoność, więc mylisz się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale tutaj łatwo policzyć wszystkie koszty, co z mieszkaniami jest bardzo trudne i jak znam kilka osób które wynajmują innym to raz że każdy liczy inaczej a dwa że nikt nie uwzględnił np kosztu remontu raz na dekadę,
@kaaban: A wiesz, że można kupić kontrakty terminowe na pszenicę, kawę, kakao czy soję? Ludzie w to serio inwestują i na nich spekulują tak jak na złocie czy bitcoinie. No ale pszenica nie jest na blockchainie, więc nie wygląda fajnie w portfelu.
Wzrosła o 80zł w porównaniu do kwoty jaką płaciłem w dniu podpisania kredytu, natomiast cena metra kwadratowego wzrosła z 5.000zł do 10.000zł.
Pozdrawiam cieplutko :)