Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +836
nanotecz +66
1 maja to najbardziej polaczkowe święto:
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
@zenek-stefan1: IIWW pokazała jak się kończy bohaterskie umieranie. Inteligencja bohatersko dała się zabić i do dziś jest to kraj idiotów rządzonych przez idiotów. Dać się zabić prościej niż kura jest banalne. Odbudować kraj po wojnie to jednak trudniejsza sprawa.
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście wielcy wojownicy zginą za te ziemie xd. Nieźle trzeba mieć w dyni żeby walczyć za ten zidiociały naród. Jeżeli przeżyjesz to itak Cie oskubią z ostatniego grosza żebyś czasem nie zasmakował zbyt wiele godności.
@Laukaer: cp dokładniej masz na myśli?
kek
@Jamniki2: jak wyjedziesz ze swojej meliny z „rodzinką” to juz dawno służby sąsiednich państw będą bronić swoich granic przed takimi jak ty i kazać ci zawracać. Temat wałkowany na wykopie setki razy ale do takich jak ty to nie dociera. Szanse na zwianie będą mieli co najwyżej mieszkańcy przygranicznych
@Jamniki2: A miłego:) polecam tak jak ja wyjechać już teraz bo potem może być za późno
@Kismeth: i tu masz w zupełności rację
Walka w obecnych czasach za swój "kraj" jest kompletnie bezsensu. Jeśli chcesz - proszę bardzo.
Dla mnie moje życie jest ważne ponad wszystko od jakiś durnych pobudek patriotycznych.
Walczyć za ten kraj? Dobre sobie.
Ci co zaczęli machać szabelkami pierwsi, niech sobie walczą sami