Aktywne Wpisy
card_man +55
camil888 +154
Wczoraj miałem super wieczór. Siedziałem ze swoją 6letnia córką na balkonie, piliśmy domową lemoniadę, patrzyliśmy w gwiazdy i gadaliśmy o życiu.
"Tata, a co to znaczy że gwiazda polarna wskazuje północ? Przecież tam nie ma żadnej strzałki"
I tłumaczę, że u góry mapy jest północ, tam gdzie Gdańsk, morze i daleko daleko jest krąg polarny. Tam gdzie mieszkają niedźwiedzie polarne. Stąd nazwa gwiazda polarna.
"Tata, a co to jest spadająca gwiazda? Gwiazdka
"Tata, a co to znaczy że gwiazda polarna wskazuje północ? Przecież tam nie ma żadnej strzałki"
I tłumaczę, że u góry mapy jest północ, tam gdzie Gdańsk, morze i daleko daleko jest krąg polarny. Tam gdzie mieszkają niedźwiedzie polarne. Stąd nazwa gwiazda polarna.
"Tata, a co to jest spadająca gwiazda? Gwiazdka
https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/609390,korwin-mikke-usa-rosja-sojusz.html
#ukraina #rosja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #nato #wojna #polityka
@Volki: Wysrywem? Ale to Ty linkujesz n.czas, a nie ja( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Volki: no spoko, ale ja nawet nie linkowałem onetu xdd
@Volki: ostro na temat pana Korwina
Ciebie można orać całymi dniami xD
@vrim: a to jest fejk, bo napisał tak portal od lat współpracujący z Korwinem, najważniejsza jest niezależność ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Volki: onet skłamał, bo tak napisał portal związany z Korwinem.
Nara, bo nie chce mi się czytać twoich żałosnych komentarzy.
@Normie_Lurker: To nczas skłamał w tytule artykułu na dziennik.pl? Korwinowe macki sięgają wg ciebie tak daleko?
@vrim: bardziej chodzi o to, że to nczas mówi, że media głównego nurtu kłamią, bo jak wiemy nczas jest niezależny i nigdy nie miał powiązań z Korwinem
Komentarz usunięty przez moderatora