Uwazam, ze serial It Crowd jest niedoceniony. Nie wazne ile czy go ogladam, za kazdym razem smieszy. Szkoda, ze go sciagnieto z anteny. Uwazam, ze lepszy niz BBT.
@Middle-Earth: To miłe, że ktoś jeszcze pamięta o The IT Crowd, właśnie tydzień temu sobie obejrzałem kilka odcinków, kilka lat temu oglądałem tylko The IT Crowd wraz z Dr. Who czy TBBT.
@YouCanCallMeSusanIfItMakesYouHappy: to bylo fajne 2 pierwsze sezony, a pozniej przerobili na komercjeje. ja jeszcze lubilam serial The Episode, o angielskich scenarzystach co wyjechali do holywood robic ich remake. Fajne zderzenie humor brytyjskiego i amerykanskiego.
@maxwol: moja przyjaciolka gra w orkiestrze symfonicznej, nic nie ma wspolnego z IT i uwielbia It Cowd. A ten inny serial, nigdy nie wdzialam, musze srpawdzic, bo obcenie tak malo dobrych seriali jest.
Uwazam, ze serial It Crowd jest niedoceniony. Nie wazne ile czy go ogladam, za kazdym razem smieszy. Szkoda, ze go sciagnieto z anteny. Uwazam, ze lepszy niz BBT.
@Middle-Earth: Problemem jest brak zrozumienia przez szersze grono odbiorców niż Ci, którzy potrafią cokolwiek w komputery.
Fragment poniżej mnie bawi, inni dziwią się dlaczego
Ponizej reklama Anty-piracka wrsja z IT Crowrd zainspirowana ta reklama: https://www.youtube.com/watch?v=HmZm8vNHBSU
xD
@YouCanCallMeSusanIfItMakesYouHappy: to bylo fajne 2 pierwsze sezony, a pozniej przerobili na komercjeje. ja jeszcze lubilam serial The Episode, o angielskich scenarzystach co wyjechali do holywood robic ich remake. Fajne zderzenie humor brytyjskiego i amerykanskiego.
Moja mama nic nie ogarnia z branży IT, ale wciągneła cały serial i bardzo jej się podobał. Z resztą to samo z IT Crowd
@scriptkitty: nie widzialam nigdy. hmm...
@maxwol: moja przyjaciolka gra w orkiestrze symfonicznej, nic nie ma wspolnego z IT i uwielbia It Cowd. A ten inny serial, nigdy nie wdzialam, musze srpawdzic, bo obcenie tak malo dobrych seriali jest.
Później już nie ma tak wysokiego poziomu, ale nadal miło się ogląda.
@Middle-Earth: Problemem jest brak zrozumienia przez szersze grono odbiorców niż Ci, którzy potrafią cokolwiek w komputery.
Fragment poniżej mnie bawi, inni dziwią się dlaczego
Mnie rozwalił fragment gdzie poszli na gay musikal i jeden udawał niepełnosprawnego a drugi barmana...
a pozniej ona sie pyta "ohhh what are the chances of that?"
i on odpowiada "1 to 100 or one 1 milion" nie pamietam