Wpis z mikrobloga

@Middle-Earth: To miłe, że ktoś jeszcze pamięta o The IT Crowd, właśnie tydzień temu sobie obejrzałem kilka odcinków, kilka lat temu oglądałem tylko The IT Crowd wraz z Dr. Who czy TBBT.
  • Odpowiedz
@scriptkitty: "Silicon Valley też śmieszne, ale może być nie do końca zrozumiałe dla ludzi nie z branży"

Moja mama nic nie ogarnia z branży IT, ale wciągneła cały serial i bardzo jej się podobał. Z resztą to samo z IT Crowd
  • Odpowiedz
Silicon Valley

@maxwol: moja przyjaciolka gra w orkiestrze symfonicznej, nic nie ma wspolnego z IT i uwielbia It Cowd. A ten inny serial, nigdy nie wdzialam, musze srpawdzic, bo obcenie tak malo dobrych seriali jest.
  • Odpowiedz
Uwazam, ze serial It Crowd jest niedoceniony. Nie wazne ile czy go ogladam, za kazdym razem smieszy. Szkoda, ze go sciagnieto z anteny. Uwazam, ze lepszy niz BBT.

@Middle-Earth: Problemem jest brak zrozumienia przez szersze grono odbiorców niż Ci, którzy potrafią cokolwiek w komputery.

Fragment poniżej mnie bawi, inni dziwią się dlaczego
ExitMan - > Uwazam, ze serial It Crowd jest niedoceniony. Nie wazne ile czy go oglada...
  • Odpowiedz
@ExitMan: no tak Vista to takie g---o. Pamiętam jak kupiłam komputer z tum os, zaraz wyrzuciłam i lin zainstalowalam.

Mnie rozwalił fragment gdzie poszli na gay musikal i jeden udawał niepełnosprawnego a drugi barmana...
  • Odpowiedz