#ppk #kiciochpyta Zapisany jestem do ppk, na stronie widnieje informacja,że to fundusz PKO TFI. Jeśli chciałbym zrobić zwrot to musz udać się do placówki, pisać jakieś pisma czy mogę to zrobić z poziomu konta ?
@Interwyga: za pierwszym razem musisz iść do placówki by zdefiniować konto na który ma być zwrot. też jestem w pko. u mnie głupia nawet nie wiedziała, że tak można, źle coś porobiła, na infolinii babka mi powiedziała co ta kobieta ma kliknąc w placówce , cyrk xd
@Interwyga: Przy próbie wypłaty jest komunikat: "Ze względu na brak zdefiniowanych rachunków do odkupień, złożenie zlecenia przez system jest niemożliwe. Prosimy o złożenie dyspozycji bezpośrednio w oddziale PKO Banku Polskiego. Listę placówek znajdziesz tutaj. Podczas wizyty w oddziale, prosimy o wskazanie instrukcji płatniczej do rejestru, w celu umożliwienia obsługi zleceń przez system w przyszłości."
@Averte: u mnie identycznie, pierwszy raz to baba zrobiła mi wypłatę na konto, zamiast zdefiniowanie rachunku. Kolejna wizyta (w ogóle to żałosne, że trzeba iść osobiście do oddziału) wymagała kontaktu z infolinią, żeby wiedzieli jak to zrobić...
Zapisany jestem do ppk, na stronie widnieje informacja,że to fundusz PKO TFI. Jeśli chciałbym zrobić zwrot to musz udać się do placówki, pisać jakieś pisma czy mogę to zrobić z poziomu konta ?