Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: Moderatora chyba zabolał wyraz na c związany ze współżyciem mężczyzn ze sobą, więc powtórzę jeszcze raz. "Wszycy", czyli neuropa z przeogromnym bólem d., bo jak się przyjrzysz tym plusom z powiązanych, plusom tutaj (na ten moment mój obrazek ma ich 553) i moim znaleziskom z głównej, które wchodziły tam w kilka godzin bez zwoływania w przeciwieństwie do discordu i zwoływań neuropy, to zrozumiesz, z kogo się wszyscy śmieją. Śmiać z
znaczy wiesz to, że ktoś jest gejem nie znaczy, że jest komunistą.

@Miesho: Moderatora chyba zabolał wyraz na c związany ze współżyciem mężczyzn ze sobą, więc powtórzę jeszcze raz. To nawet nie oznacza, że się (wspomniane słowo).
To nie ja tutaj mam ból d. i nie potrafię napisać paru sensownych zdań uzasadnienia

@KawaJimmiego: Btw, bo tak piszesz coś o "sensownym uzasadnieniu" a ty dosłownie się zesrałeś w tym wpisie rzucając nawet kilka komentarzy pod rząd.

Mode za słowo cwelenie, bo piecze w oczy?

@KawaJimmiego: A to to żeś napisał. No to spójrzmy:

Moderatora chyba zabolał wyraz na c związany ze współżyciem mężczyzn ze sobą, więc powtórzę jeszcze
@KawaJimmiego: Strasznie długo się naszukałeś tego jednego linku pod tezę. To może szerszy kontekst?

Cwel, cwer, poszkodowany – obraźliwe pojęcie używane w gwarze więziennej, degradujące określenie osoby zmuszanej w więzieniach do odbywania stosunków seksualnych z innymi współwięźniami i wykluczoną przez to z kategorii git-ludzi (grypsujących).

https://pl.wikipedia.org/wiki/Cwel

Cwel, cwer, poszkodowany – obraźliwe pojęcie używane w gwarze więziennej, degradujące określenie osoby zmuszanej w więzieniach do odbywania stosunków seksualnych z innymi współwięźniami. Pierwotnie słowo
Strasznie długo się naszukałeś tego jednego linku pod tezę. To może szerszy kontekst?
@Kryspin013: Wpisałem cwelenie i sjp, łoł. I kto tutaj się zesrał? Cwel ma wiele znaczeń; są znaczenia główne, w językoznawstwie: prototypowe i peryferyjne. Dobrze, że prawak nie jest pogardliwe, i ten obrazek, obok dziesiątek innych.