Wpis z mikrobloga

l2temida.pl Wbijać, spojlować, nie użalać się nad sobą :). Szkoda życia na wymówki :). Ruscy biją naszych na naszym serwerze - trzeba pomóc :). Proste Interlude jak za dawnych lat z odrobiną custom pójdzie na każdym współczesnym komputerze.
  • Odpowiedz
Odnośnie Temidy....
Poniżej komentarz osoby która grała na Temidzie,i ma większe doświadczenie z serwerem i adminem:

"taaa wbijać, admin lata jak chorągiewa od lewej do prawej, gdzie większy pieniądz przelany. Nigdy wiecej... Typ nie potrafi zarządzać, nie ma pojęcia co jak ma działać, ale jest paru debili, którzy płakali non stop, że to za słabo bije - i cyk podkręcony w statach - special for you. Parodia nie serwer i szczerze dobrze,
  • Odpowiedz
Ja akurat nie gram nigdzie tylko trochę śledzę temat. Ogólnie l2 to spora doza polaczkowatości rodaków. Specjaliści od badania czarnej triady osobowości mieli by materiał dl badań na lata :D. W dodatku kasa wszędzie rządzi to nie ulega wątpliwości. Ale jeśli ktoś nie chce zajmować się wielką polityką, wyciągać z gry 120% a tylko dla rozluźnienia bez większej spiny zabić przed snem kilka mobów .. to można.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@maniok: odkryłam parę miesięcy temu l2 reborn. Serwer X1, interlude, jednym słowem hardkor, ale bawię się przednio. Na serwerze mnóstwo ludzi, nawet na low lvlowych spotach, dużo eventów. Czuje się jakbym okrywała ta grę na nowo. Musiałam zbierać na statek do gludin bo nie było mnie stać na teleport, pierwszy raz krafcilam c grade, a na spotach do farmienia sopa to tyle dwarfów, że czasem bez pvp się nie obejdzie
  • Odpowiedz