Wpis z mikrobloga

@Gr4barz: Ja ci doradzę, ze to kilka- kilkanaście minut roboty. Kupujesz na Allegro ramkę do swojego modelu volvo, idziesz do sklepu i kupujesz radio 2 din takie jakie ci sie podoba. Wyjmujesz stare radio, wkładasz ramkę, wkładasz radio i bangla.
  • Odpowiedz
@Issac: Adapter często jest w pudełku z radiem, ale za kasę oszczędzoną na montażu kupi sobie co zechce albo dołoży do lepszego radia. A wyjęcie nie wymaga doktoratu z mechaniki lotniczej, zawsze za 5 zł można kupić zestaw wyjmaków jak nie poradzi śrubokrętem i nożem.
  • Odpowiedz
@magiol dokładnie, ja tak w 406 zrobiłem xD. Zmieniarką nie chodziła to u j-----m przy kostce kabelki od kanałów prawego o lewego, na szybko złączki do modułu bt, masa też, zasilanie wziąłem z radia po stacyjce też z kostki na szybko złączki i działało pięknie. Teraz to wyjąłem i mam w grand voyagersze pod auxa podłączone xD już po kabelki bo z przodu radia jest
  • Odpowiedz
@LuxikT: kolejny audiofil xD bede rozmawial tylko z tymi co mieli transmiter xiaomi roidmi, a nie gowno z bazarku, to tez mialem swoja droga i sie zgadzam ale ten transmiter daje rade
  • Odpowiedz
@Gr4barz a kasetę masz? Możesz pod kasetę podłączyć xD są wyraźne ścieżki chr chl xD tylko To rozkręcanie Już radia, rzeźba. I w-----c blokadę, że cisgle kaseta niby jest
  • Odpowiedz