Aktywne Wpisy
BayzedMan +107
Wiecie co jest najśmieszniejsze w tym konflikcie?
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego
mika077 +19
A w tym roku co będzie powodem #!$%@? zbiorów rolników? Susza ? (PŁONIEEEMY! CZY TO JUŻ? ZACZĘŁO SIĘ) #globalneocieplenie #susza #rolnictwo #ukraina #katowice #siemianowice #slask ! Nie da się #!$%@? rowerem do pracy jeździć
Starego MTB nie mam czasu odbudować więc myślę nad zamianą.
Ktoś chętny na Marina Cortine AX1 na nowych oponkach (tubeless) w zamian za jakiegoś hardtaila / fulla (z dopłatą)? Na 178 cm
#rower
Teraz niestety nie jeżdżę i częściej mam krótkie 'wyrypy' gdzie wolę wpaść na singla nad rzeką czy w lesie, dojechać się i wrócić. A tu niestety gravel trochę odstaje :/
ja też mam mniej czasu/możliwości - dlatego wolę klika godzin w tygodniu intensywnie w terenie niż wiele po drogach. po prostu uważam, że stężenie przyjemności jest lepsze.
I emocje na pewno większe ;)
A i w kamień przywalisz to aż żal
Ale za to jaki fun że się znowu udało ;)
A tak na poważnie to na prostszych trasach jazda gravelem jets bardzo satysfakcjonująca że tak powiem.
Na trudniejszych - cóż po prostu męcząca...