@tecnocap: wystarczy że to co dostarczono wpadnie w ręce rosyjskie. Będzie co analizować. Tak jak kiedyś polowy radar do prowadzenia ognia kontrbateryjnego.
@tecnocap: Przy aktualnym poziomie mobilizacji NATO, jeżeli Rosja zdecyduje się na inwazję, zanim przerzucimy wojska na front (o ile wogóle taka decyzja będzie), Kijów już pewnie będzie rosyjski xD
@DominoZdupy: ale po co mieliby przerzucać xD Przecież to by była oznaka złamania zasad sojuszu. B--ń mogą wysyłać kraje ale nie NATO póki dany kraj nie jest w sojuszu.
@iAmTS: Bezużyteczny sprzęt, a są filmiki jak Talibowie sobie latają amerykańskim sprzętem, poza tym oni tam zostawili w gotówce pieniądze, grube miliony, zabrakło miejsca żeby kasę spakować? A może to prezent? Najgłupszy prezydent, ale i tak będą na niego patrzyć przychylnym okiem, bo jest lewicowy.
@FlasH tak, ale myślę że inaczej by było odebrane gdyby spokojnie oficjalnie się wycofali, a w tym wypadku to oni s---------i w połochu jak zorbilo się gorąco
@maciss: grubymi milionami to hamerykanin sra. A poza tym skąd wiesz, ze to nie propaganda talibska? Albo stare wersje gówna które sprzedają też nam i c---a to jest i tak warte?
Nie wiem, ale murica z każdym wyjściem ze swoich świetnych najazdów zostawiała tonę żelastwa i raczej mało po tym płakała.
#ukraina
#rosja
#wojna
Będzie co analizować.
Tak jak kiedyś polowy radar do prowadzenia ognia kontrbateryjnego.
wykopekfejs.jpg i tak powie, ze uciekałeś w popłochu xDDDD
Najgłupszy prezydent, ale i tak będą na niego patrzyć przychylnym okiem, bo jest lewicowy.
Nie wiem, ale murica z każdym wyjściem ze swoich świetnych najazdów zostawiała tonę żelastwa i raczej mało po tym płakała.