Aktywne Wpisy
Solipsyzm +275
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
robert5502 +589
@M1r3cz3k: Chodzi o c--j sposobu używania. Można zajechać akumulator szybciej. Ale trzeba chcieć.
Śmiga normalnie. Jak bedzie przeszkadzać to nie widzę problemu w wymianie baterii xd
Podładowuję praktycznie codziennie, trzymam poziom między 40-80% (tak mi wychodzi), z rzadka ładuję do 100%, najczęściej, gdy odchodzę od ładowarki.
Telefon używany dość intensywnie. Dla porównania - telefon Xiaomi Redmi Note 4, czasem rozładowywany do zera, ładowany do 100% za każdym razem, po ponad 5 latach pokazuje wydajność 100% ;-)
@ConanLibrarian: Tyle są warte te wskaźniki w XiaomiXD
A tak całkiem serio, to jest na razie nie do zajechania, po 5 latach trzyma ~2-3 dni na jednym ładowaniu. Rzadziej korzystam, ale za to BT i GPS chodzą na okrągło.
Komentarz usunięty przez autora