Aktywne Wpisy
Zaid +163
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
Ostatnio w firmie wypuściliśmy nową klawiaturkę, to wiecie, chcemy się pochwalić, więc jedną rozdaję.
Mowa o tej klawce: https://www.x-kom.pl/p/711321-klawiatura-przewodowa-krux-crato-pro-rgb-outemu-brown.html#wykopkrux
Tldr o klawiaturze: KRUX Crato Pro RGB, klawa 100%, mechaniczna na Outemu Brown, ma swoją apkę, ma rolkę i panel do sterowania multimediami oraz demontowalną podkładkę. Jakbyście chcieli coś więcej wiedzieć o klawie, to rzucajcie pytaniami.
FAQ:
- żeby wziąć udział, trzeba zaplusować ten wpis
- wyniki jutro o 13:00
- losowanie za pomocą #mirkolos
- zwycięzca będzie musiał podać na PW dane do wysyłki (imię, nazwisko, telefon, adres, poczta)
- klawka przyjdzie kurierem DPD
- to nie FAQ, ale dorzucę sobie #komputery i #pcmasterrace ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Szymon_z_Kruxa: bez przesady, trochę tego robicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja otarłem się o Wasze wentylatory, ale jednak padło na SPC, bo Krux Lunar ARGB ma zupełnie niezsynchronizowane podświetlenie pierścienia i łopatek. Jakiś małolat z jutuba musiał po Was poprawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pomocy!
nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa, ale z wystającymi przyciskami, podstawką i bez numpada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora