Aktywne Wpisy
nevin +60
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
SEGATASANSHIRO +74
Dzieciątko z lasu, was tak kiedyś ogrzewała jakaś kobieta? #przegryw #bekazlewactwa
I tutaj zaczyna się historia właściwa, tzn. normalnie mam komputer gamingowy, nie żadne szaleństwo ale daje radę do większości gierek. Niestety ostatnio coś w nim się zepsuło, nie mam za bardzo kiedy tego naprawić, a pograłby sobie w minecrafta chociaż. Teraz pytanie, czy ten laptop uciągnie minecrafta, ewentualnie z jakimiś modami typu mapka, sodium itd?
Pare lat temu miałem laptopa lenovo i tak sobie tez na nim awaryjnie grałem, ale młody i głupi nie zauważyłem ze mocno się grzał, po tygodniu czy dwóch okrutnie zwolnił i przestał działać po jakimś czasie.
Na tego HP wydałem jakieś 5k, wiec szkoda by mi było żeby stało się z nim to samo.
Uprzedzam od razu ze nie znam się na komputerach kompletnie, wiec jeśli moje pytanie jest głupie czy coś to liczę na wyrozumiałość xd
#komputery #gry