Wpis z mikrobloga

@Byss jakby to było 1 raz
I akurat słusznie ludzie tu się czepiają, bo te seriale zaczynają wyglądać jak fanfici, za wszelką cenę pragnące spełnić mokre sny fanów przy najbliższej okazji. Np. spotkanie Luka z Ahsoką mogli wprowadzić za jakiś czas, jak to będzie miało więcej sensu, a nie po to, by było XD
@Angmac:

bo te seriale zaczynają wyglądać jak fanfici, za wszelką cenę pragnące spełnić mokre sny fanów przy najbliższej okazji

Czegokolwiek by twórcy nie zrobili i tak znalazłbyś problem, kolego. Już ja znam tego typu paplaninę. Gdyby ostatnia trylogia kinowa nie była tą pełną bzdur fikcją i spełniła oczekiwania fanów to by nie musieli robić tego, co robią żeby naprawić wyrządzone przez innych szkody i odzyskać zaufanie fanów. Jeśli nie potrafisz tego
@Byss no właśnie nie widziałem do 9 części problemu w Gwiezdnych Wojnach ( ͡º ͜ʖ͡º). Absolutnie kocham Oryginalną Trylogię, patrzę przez różowe okulary na prequele, czyli moje ulubione filmy z podbazy. TFA średnio mi się podobało, ale z każdym rewatchem uważałem ten film za bardzo zgrabną produkcję (dzięki zaangażowaniu Lawrence'a Kasdana), a Ostatni Jedi stoi u mnie tuż za Imperium Kontratakuje dzięki najlepszemu reżyserowi i scenarzyście jakiego
Nie wiem o co sie sracie, kazdy ma swoją opinie - jak ktoś łyka byle przedstawienie star wars to niech łyka - inni są bardziej krytyczni i nie będa sie cieszyć samym tylko fan servicem ani tytulowym Fettem z cyberpunkowymi ciotami który pojawia sie w 4 odc.
Kazdy ma inną wizje tego co chciałby zobaczyć, gadanie że czego by twórcy nie zrobili to i tak ktoś by narzekał jest meh, bo kolega