Wpis z mikrobloga

To w końcu legalne są te maseczki czy nie bo większość tych kozaków z YouTuba którzy się przekrzykują z policją to na końcu się okazuje że mają zwolnienia z maseczek, nawet jakaś prawniczka się znalazła która recytuje paragrafy mówiące że to bezprawie a po zwolnienie z maseczki się pofatygowała do lekarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#maseczki #koronawirus
  • 11
  • Odpowiedz
bo większość tych kozaków z YouTuba którzy się przekrzykują z policją

@Tony76: To może jednak sprawdź jak do sprawy podchodzą sądy a nie kozacy z jutuba to będziesz miał troche bardziej jasny obraz sytuacji
  • Odpowiedz
@Tony76: Nie podchodzą różnie, różnie mogą podchodzić prokuratorzy dlatego od pierwszego wyroku zawsze trzeba sie odwołać, po odwołaniu nie słyszałem żeby komuś dowalili kare
  • Odpowiedz
@Tony76: nie, że coś mówię ale serio ludzie nie maja nic innego do roboty tylko kopanie się w "wolnych sondach", które wydają wyroki jak test PCR. Zwracają uwagę ubieram mam w dupie za rogiem ściągam, zyskuje czas na coś przyjemnego. Jak przyjdzie czas wieszania ( ͡° ͜ʖ ͡°) tych co nam to zgotowali to będę stał po stronie wieszających ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@ramirezvaca: jeżeli nie ma żadnego oporu wobec czegoś to to coś może trwać w nieskończoność natomiast jeśli opór jest i jest coraz większy to pojawią się obawy osób które to coś wprowadziły
  • Odpowiedz
@Tony76: lepiej wychodzi się na skalkulowaniu ryzyka, a zemsta najlepiej smakuje na zimno, zawsze dobrze na tym wychodziłem jak #!$%@?, który coś mi narzucał dopadłem gdy się tego nie spodziewał, dlatego poczekam przyjdzie czas i na covidian xD
  • Odpowiedz