Wpis z mikrobloga

To co się dzieje na tym portalu to przechodzi ludzkie pojęcie. Już pomijam wszystkim znane nocne ekscesy Rumuna, ale dzisiaj doswiadczylismy czegos równie żenującego.

Admin portalu musi tłumaczyć się neuropkowi Reepo ze swoich wykopów/zakopów xDDDDDD Niesamowite, że aż tak można się poniżyć by tłumaczyć się jednej z osób której udowodniono wielokrotne manipulowanie treściami. Dostał wtedy tylko miesięcznego bana za zmawianie się poza wykopem (discord) do zakopywania niewygodnych znalezisk.

KOMEDIA xD

https://www.wykop.pl/wpis/63462357/jakby-ktos-byl-ciekaw-czemu-szury-na-tym-portalu-m/#comment-224942869

#moderacjacontent #moderacja #wykop #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #rumun #afera
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pakoszako: @a__s tłumaczy się moderatorowi reddita, który znany jest z udziału w aferze manipulowania głosami na wykopie. Typ powinien mieć perma, a tymczasem woła do tablicy administratora wykopu. Przekomiczne!
  • Odpowiedz
@pakoszako: Jak zakopywała treści które według niej "nie nadają się" to konserwy tylko to odnotowały. Nie tłumaczyła się, nie wiem czy ktoś nawet chciał. Jak neuropek oburzył się że nie myśli tak jak on chce i wykopała coś z pakietu treści według niego dozwolonych, a nie nawet zakopała coś przez niego koncesjonowanego, to ta się pucuje xD
Nic dziwnego że poziom wykopu gryzie glebę jak administracja daje sobie na głowę
  • Odpowiedz
@pakoszako: co tydzień nowa afera, kilka razy wołałem ją, aby wytłumaczyła działania moderacji i do podobnych spraw. NIGDY nie zabrała głosu. Neuropek się oburzył - leci się tłumaczyć xD
  • Odpowiedz
@pakoszako: Grupa wzajemnej adoracji o nazwie Neuropa ma chyba jakieś haki na załogę Wykop.pl
Żadnego innego logicznego wyjaśnienia nie mam.

Nawet skłonny byłem stwierdzić, że to taka sama woda po kisielu i przybijają piątkę poglądami, dlatego takie ulgi, ale skoro ktoś z admów musi tłumaczyć się, że zrobił coś skandalicznego w mniemaniu tęczowego grona, to ta opcja odpada.
  • Odpowiedz