Aktywne Wpisy
depralin +4
Pytanie na serio.
Dzisiaj jestem umówiony na #divyzwykopem i mam pytanie.
Za rimming mam dopłacić stówę,jestem na to gotowy..tylko czy mogę się czymś zarazić? Nie wiem czemu ale po prostu podnieca mnie lizanie tej małej dziurki ale jak wzamian mam dostać hiva to trochę słabo. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytaniedoeksperta #pytanie
Dzisiaj jestem umówiony na #divyzwykopem i mam pytanie.
Za rimming mam dopłacić stówę,jestem na to gotowy..tylko czy mogę się czymś zarazić? Nie wiem czemu ale po prostu podnieca mnie lizanie tej małej dziurki ale jak wzamian mam dostać hiva to trochę słabo. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytaniedoeksperta #pytanie
Jeśli mam 201 cm wzrostu, różowa ma 195 cm, a nasi rodzice między 180-185 cm jest szansa, że nasze dzieci będą miały jakieś marne 180 cm? Nie chce mieć syna niższego ode mnie xD.
- 3 lata prowadzenia U-16 Portugalii, pół roku asystent w pierwszej reprezentacji
- 9 klubów w ciągu 12 lat (2008-2020), m.in. w Premier League, Ligue 1, Serie A, w Szwajcarii, Chinach, Izraelu, na Węgrzech
- 2 tytuły mistrzowskie w Izraelu i Szwajcarii
"Siwy bajerant", gówno osiągnął, pozostawiał po sobie smród, polaczki nabrały się na jego opaleniznę i łamany angielski xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Gdyby rudy nie olał mejwenów i odebrał telefon od Borka, to dokładnie byśmy go prześwietlili, wszystko byśmy wiedzieli wcześniej i uniknęli takiej sytuacji, a tak to macie.
Czesław Michniewicz
- 3 lata w U-21 Polski
- w latach 2006-2017 (a więc do czasu objęcia młodzieżówki), w ciągu tych 11 lat, pracował w 8 klubach. Po przerwie na młodzieżówkę, przyszła Legia z wiadomym skutkiem. W żadnym z tych klubów nie przepracował dwóch sezonów, nigdzie nie chciano go z powrotem, z większością skłócony, Legia obecnie puka do I ligi (wiadomo, mistrzostwo i LE to zasługa Michniewicza, porażki to winny głównie Mioduski)
- 2 tytuły mistrzowskie - 2007 z Zagłębiem, które w 2006 było jeszcze umoczone w korupcję i po 14 latach z Legią, która w latach 2013-2021 aż 7 razy zdobywała tytuł, a 2 razy była wicemistrzem (2015 i 2019). Mistrzostwo z nią wygrał m.in. trener kobiet.
"Zadaniowiec, taktyk", ma na swoim koncie sukcesy, super opowiada o piłce i taktyce, pocieszny, wygadany, umie robić atmosferkę. Co? Aż 9 razy nie poznano się na talencie polskiego Mourinho i w 9 ostatnich klubach nie przepracował dwóch pełnych sezonów? Miał po prostu pecha. Jezu, co z tego, że przez 14 lat jego taktyczny geniusz nie pozwolił mu sięgnąć po MP i zrobił to dopiero w Legii, w której tytuł wygrywał praktycznie każdy w ostatniej dekadzie, nawet trener kobiet? Mówię ci mordo, że miał pecha, czego nie rozumiesz? Prezesi, leniwi zawodnicy, to co on miał zrobić? 711? Zakończmy już ten temat, kogo to w ogóle obchodzi, to nikomu nie pomoże, teraz MISJA ROSJA.
Sami sobie oceńcie, kto tu jest większym bajerantem, czarującym swoją gadką. Sam też sobie oceńcie, jak sceptycznie podchodzono do Sousy, a jak podchodzi się do Mickiewicza, który przebył identyczną drogę, a w dodatku ciągnie się za nim korupcyjny smród. Porównajcie sobie, jak ludzie rzekomo mieli mokro na dźwięk pokracznego angielskiego śniadego Portugalczyka, a jak niektórzy robią loda Michniewiczowi, bo tu mówi o zakwaszeniu organizmu, tam coś popisze na tablicy itd. Na miejscu Sousy, tak samo uciekłbym z tego #!$%@?łka jak najprędzej.
#kanalsportowy #kanalbekowy #reprezentacja #pilkanozna
@bezbekpol: przecież sceptycyzm wobec Michniewicza jest dużo większy niż wobec sousy xD
@rybsonk: Czyżby? Dziwne, bo od poniedziałku słyszę, że to ogólnie wybitny taktyk i genialnie potrafi rozpracować przeciwnika. Na poparcie podaje się kilka meczów z U-21 i kilka Legii w LE.
- nigdzie nie potrafił zagrzać miejsca na dłużej
- nie miał większych sukcesów
- zostawiał za sobą smród (Bordeaux), kiepskie wyniki (Leicester)
Zarzucano Bońkowi, że gdyby tego nie trzymał tylko dla siebie, to dziennikarze by go prześwietlili i być może wybrany byłby ktoś kompetentny. No a kiedy mleko już się rozlało, to wyśmiewano każdego kto
A jak ktoś z dziennikarzy śmiał zwrócić uwagę, że gówno osiągnął, to się wykopki burzyły.
@Bover: to jest mniej więcej ten sam poziom co łykanie bredni, że kibice nie lubili Brzęczka nie za to, że gówno graliśmy za jego kadencji, a on się bawił w syndrom oblężonej twierdzy ("Niekochani"), tylko za to, że miał diastemę i pochodził z Tuskolasów xD
Sousa był pozytywnie oceniany, bo srał na te kolesiostwo,
@bezbekpol: właśnie to jest pokaz tego, że ty nadal pozostałeś jego fanbojem. Znów - nic z tego nie
W bordeaux gra beznadziejna, dosłownie jego drużyna grała na poziomie 3 ligi francuskiej. Leicester same porażki.
Liga szwajcarska zosfala zdominowana przez 10 sezonow od 2008 do 2017 roku przez Basel, więc tam też by wygral trener kobiet.
Serio myślałeś, że
@czympyrympym: no dał się wkręcić w prowadzenie LA gdzie wówczas grał Beckham, zaczął przedstawiać "agentom" (w rzeczywistości dziennikarzom) szczegóły kontraktu jaki ma w Lubinie (ile zarabia, czy ma opłacone mieszkanie/samochód itp) oraz