@Baba_z_makiem nie pracuje umysłowo ale czasami tęsknir za pracą na budowie ale to bardziej chodzi o klimat i swojskie wyrozumiałe grono bo to proste chłopy
@ToxycznyKarol: podobnie jak ja teraz, miałam okres wytężnoej pracy gdzie nie chciałam opuścić dnia i chyba się wypaliłam. Dlatego chyba myślę że popracowałabym trochę np w maku (mam prace umysłowa)
@Baba_z_makiem: Nie pracowałem fizycznie ani dnia i nie chciałbym pracować. Ale poszedłbym poogladac do jakiegoś hardego januszexu na produkcje albo magazyn zobaczyć czy faktycznie jest tak memicznie xD
@Baba_z_makiem: No ja tak mam, ale nie chcę pracować fizycznie, a jedynie się zmęczyć fizycznie, więc idę na siłownię przez godzinkę/półtorej i jest okej
@Baba_z_makiem: Na święta przez cały dzień przygotowywałem paczki, jak w róciłem do domu i się położyłem na kanapie to nastąpiła taka błoga integracja, spokój ducha i relaks ( ͡°͜ʖ͡°). A normalnie jak wracam po pracy przy komputerze to ani mi się nie chce nic robić, ani leżeć, generalnie zbyt długa i intensywna praca umysłowa nie leży w naszej naturze i wyniszcza bardziej, niż fizyczna.
@Baba_z_makiem nigdy nie pracowałem fizycznie, zdalna robota za 13k na start wiec nie narzekam a co do pracy fizycznej to nawet mlotka nie umiem trzymać, uwazam ze to robota dla tępaków wiec nie potrzebuje takich umiejętności
@Baba_z_makiem: Ogarnij sobie siłownię za większą kasę z umysłowej pracy. Połączysz tą oczywistą potrzebę z czymś pożytecznym dla swojego zdrowia. Praca fizyczna jest wykonywana z musu a nie pasji zazwyczaj.
Połączysz tą oczywistą potrzebę z czymś pożytecznym dla swojego zdrowia.
Praca fizyczna jest wykonywana z musu a nie pasji zazwyczaj.