Wpis z mikrobloga

Jakim podczłowiekiem trzeba być i jak mieć #!$%@? w głowie, żeby prowadzić tego typu spermiarskie konta na twitterze xD Dla mnie to aż przerażające, jak niesamowicie trzeba mieć sieczkę z mózgu i jak nierówno pod sufitem, aby robić takie rzeczy i tak się upadalać (nawet anonimowo). Jeszcze dedykując swoje konto jakiejś konkretnej internetowej naciągaczce. Chore, ale prawdziwe, nie wiem jak inaczej to skomentować.
#spermiarz #spermiarzalert #bekazpodludzi #patologia #twitter #przegryw #logikaniebieskichpaskow
Kozikiewicz - Jakim podczłowiekiem trzeba być i jak mieć #!$%@? w głowie, żeby prowad...

źródło: comment_1643621102kIyQkdhGb1lrzLvYhsuvOc.jpg

Pobierz
  • 6
Jakim podczłowiekiem trzeba być i jak mieć #!$%@? w głowie, żeby prowadzić tego typu spermiarskie konta na twitterze xD Dla mnie to aż przerażające, jak niesamowicie trzeba mieć sieczkę z mózgu i jak nierówno pod sufitem, aby robić takie rzeczy i tak się upadalać (nawet anonimowo). Jeszcze dedykując swoje konto jakiejś konkretnej internetowej naciągaczce. Chore, ale prawdziwe, nie wiem jak inaczej to skomentować.

@Kozikiewicz: To wszystko jest po prostu fetysz, i
@Kozikiewicz: Julka cwana, zrobiła sobie świetny biznes ( ͡° ͜ʖ ͡°) Aż myślę, żeby też takie coś zrobić, różowy pasek się znajdzie i podzielimy się dochodami ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)