Już po TELEPORADZIE u dermatologa w związku z bólem dupska, jakiś guz czy torbiel na kości ogonowej czy co. Dokturka kazała mi wysłać jej zdjęcie tego miejsca czyli d--y. Nie żartuję.
@mistyk-gehenny: z takimi rzeczami idzie sie do proktologa, ktory jest jednoczesnie chirurgiem i podczas tej samej wizyty zapisze cie na zabieg wycinania, ktory trwa minute i masz problem z glowy (albo z d--y)
@mistyk-gehenny: Ja też mialem takiego guza i okazal się to być torbiel wlosowa. Dostalem skierowanie do szpitala na operacyjne usunięcie tego. Posiedziałem 3 dni i wróciłem do domu.
@mistyk-gehenny: podpajęczynówkowo, nawet nie miałem opcji narkozy. Lekarz powiedział, że będę operowany leżąc na brzuchu i jakbym byl pod narkozą to mógłbym miec przez to jakies powikłania.
@FanaticPOL: Zależy jak będzie się goić, niektórym nawet 3-4 miesiące. Ja się tego nie podjąłem. Odwlekam to sobie od 2013r. Chcesz to napisz na priv to Ci powiem jak.
Już po TELEPORADZIE u dermatologa w związku z bólem dupska, jakiś guz czy torbiel na kości ogonowej czy co.
Dokturka kazała mi wysłać jej zdjęcie tego miejsca czyli d--y. Nie żartuję.