Aktywne Wpisy
pearl_jamik +144
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.5% (1182)
- nie 53.5% (1359)
NoLife_ +375
#chwalesie #noworodek
Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Mirik i mirabelki pijcie ze mną kompot mamy nowego #niebieskipasek niestety mały miał problemy z oddychaniem i trafił na neonatologie trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #budownictwo
grunt ceresitu i fluggera bym wymienił na po prostu grunt - nienawidzę majstrów, którzy się usrają na jakiś produkt a później inwestor musi oblecieć pół miasta bo akurat nigdzie nie ma ceresita xD
może jesteś chlubnym wyjątkiem - ale jak kładziesz glazurę to klient wybiera i kupuje glazurę - przy okazji też kleje itd - tak chyba jest najczęściej
jest w #!$%@? klientów, którzy przychodzą i pytają o klej firmy x bo majster tylko na takim robi xD to #!$%@?, że w mieście nikt tego
Mam kumpla mechanika. Znamy się od dziecka. Jakieś 30 lat będzie. A i tak próbował mnie #!$%@? xD
Z drugiej strony najlepiej jak majster kupuję no bo wtedy nie powie że płytki odpadły bo zły klej kupiłeś
Wy wszyscy tacy jesteście w tej budowlance bo dobrze wiecie, że jak coś pójdzie nie tak, to nie ma jak pociągnąć do odpowiedzialności. Ani wykonawcy, ani sprzedawcy, ani producenta. Gdyby było inaczej to nikt by nie kombinował i tyle a tak mamy to co mamy.
Skoro ktoś chce produkty firmy x to zapewne ma z nimi doświadczenie chociaż od tego jest karta techniczna bo jednak sposób ich stosowania może
To że się data kończy to nic strasznego. Serio.
Niektóre firmy przyjmują zwrot towaru jak się termin kończy i metkuja na inny termin xD i dalej działa
A co do suchych zapraw to dopóki się nie zacznie skamieniac to może być po terminie grube lata i nic się nie stanie.
Cement ma 60 dni