Wpis z mikrobloga

Polska policja odniosła kolejny sukces w walce z narkotykami i złapali Młodego Matczaka z 1.5g zioła

@Twoj-stary-w-wiadrze: na zlecenie to nawet sa w stanie oderwac sie od gnebienia zwyklych ludzi za maseczki czy pilnowania schodow/jaroslawa. Jak ja gardze policja od dobrych 3 lat...
  • Odpowiedz
@manny24: sami dodają losowe osoby np na snapie, wystarczy że masz włączone na snapie możliwość dodawania osób poza znajomy-znajomego albo bezpośrednio przez snap code i po 48h gwarantuję że będziesz mieć kontakt do czego chcesz, często też polecają jakiś kolegów w razie gdyby któryś nie miał czegoś. Ale to kolega kolegi mówił a raczej słyszał więc ja to nwm bo nie mam kontaktu z takim zdegenerowanym środowiskiem ( ͡°
  • Odpowiedz
@el_Danone: Jak na moje to doszukiwanie się 3 dna, pp pewnie matczak szedł sobie z kolegą i niefortunnie trafili na patrol. Gdyby mieli wywołać jakiś skandal zaczęli by od opozycyjnych partii/ celebrytów większego pokroju. Mata to głównie młodzież w wieku gimnazjalno/licealnym. Oczywiście słucha go sporo starszych osób ale tak samo tyle samo osób bawi się lego po 20+.
  • Odpowiedz
@H13D: Pewnie tak, coraz więcej celebrytów przyznaje się do jarania i nie są to jakiś Cpuny czy inny margines. Życie jest na tyle różnorodne że jeden będzie wolał alko drugi zioło a inny lubi przywalić po nosie raz do roku. Nie chcę też generalizować że każdy ćpa ale obiektywnie patrząc sporo się zmieniło w podejściu społeczeństwa do narkotyków innych niż nikotyna i alkohol, cukier i wielu innych.
  • Odpowiedz
  • 0
@sadcat: A Ty wiesz, że każdy może sobie coś takiego wydrukować? :D Pokaż lepiej pieczątki sądu albo podpisy sędziów. Albo sygnaturę sprawy.
  • Odpowiedz
  • 1
@sadcat: Sąd Okręgowy? Musiałeś być oskarżony o coś więcej niż narkotyki skoro Cie sądził Sąd Okręgowy... Chyba, że to po apelacji. XD
  • Odpowiedz
@alma_: Było coś więcej, ale wszystko związane z narkotykami mimo wszystko, apelacji nie było.
Także jeśli mi się nic nie stało to za taką śmieszną ilość jemu też nic nie będzie
  • Odpowiedz