Szukamy z różową miejsca na spędzenie weekendu, jesteśmy ze #slask więc chcielibyśmy żeby to było tak do 200km maksymalnie, jesteście w stanie coś ciekawego polecić?
@Ar_0: Z każdym odświeżeniem rosło, cuda się tu dzieją ( ͡°͜ʖ͡°) @there_is_no_spoon: To zróbmy tak, ty pójdziesz pozwiedzać okolice, a nam zostawisz dom (⌐͡■͜ʖ͡■)
@there_is_no_spoon: W sumie czemu nie, mogą sami ze sobą się zabawić, najlepiej to w piwnicy żeby nie wyszli ( ͡°͜ʖ͡°) @Leis: Kurde byłem 2 lata temu i dupy nie urwało
@Jabuszgo: w samej aglomeracji jest w sumie dużo atrakcji. Po co się ograniczać do jednego miasta? Można zobaczyć kopalnie guido, fabrykę browaru w tychach, muzeum śląskie w Katowicach, zamek w Ogrodzieńcu itd. Nie wiem na jakiej zasadzie chcecie wybrać sobie miasto i skąd jesteście. Ja bym wziął sobie np. nocleg Bytomiu i potem jeździł do tych miejscówek
@Leis To co opisujesz jest w zasięgu ręki bo mamy do tego blisko więc odpada. Ot tak chcemy wynająć hotel w jakimś ciekawym miejscu gdzie nas nie było i przy okazji coś zwiedzić, niekoniecznie na terenie Śląska.
@Jabuszgo: góry stołowe/sowie. macie trochę pagórko górek, sporo ładnych hoteli, pałacyki odrestaurowane i urbexy, rise, żuli w wałbrzychu- masa atrakcji
@Jabuszgo w Szczyrku są domki do wynajęcia na szczycie góry z obłędnym widokiem. Jak lubicie takie klimaty to polecam. O tej porze do domków z dołu transportują właściciele własnymi terenówkami. Sama jazda na górę to już przygoda.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#podroze #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@there_is_no_spoon: To zróbmy tak, ty pójdziesz pozwiedzać okolice, a nam zostawisz dom (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Leis: Kurde byłem 2 lata temu i dupy nie urwało