Aktywne Wpisy
LSkiper +540
Nie wiem co mnie skłoniło aby pisać takie rzeczy na portalu ze śmiesznymi obrazkami, ale trudno. Jakoś muszę to z siebie wyrzucić.
Dzisiaj po godz. 3 odeszła ode mnie moja wieloletnia dziewczyna. Byliśmy ze sobą ponad 10 lat - ta dekada była wypełniona ogromnym szczęściem, które mnie spotkało z jej strony - najpierw spotykaliśmy się, aby w ogóle ocenić czy się lubimy, potem codzienne pisanie po 100-200 sms/dzień, potem sama świadomość o
Dzisiaj po godz. 3 odeszła ode mnie moja wieloletnia dziewczyna. Byliśmy ze sobą ponad 10 lat - ta dekada była wypełniona ogromnym szczęściem, które mnie spotkało z jej strony - najpierw spotykaliśmy się, aby w ogóle ocenić czy się lubimy, potem codzienne pisanie po 100-200 sms/dzień, potem sama świadomość o

Amatorro +737

Dziękuję Panie Morawiecki, dziękuję sklepowi wszystkich Polaków, jesteście WIELCY!
#heheszki #bekazpisu #zakupy
źródło: comment_1643192018IQbzz7sszBALl0KTtmboNm.jpg
Pobierzźródło: comment_1643220945ylK8a952pe7dj74yF8yEgc.jpg
Pobierz@dzek: #!$%@? nie nażarty.
Tutaj to już jest po prostu januszyzm Biedronki. I tego nie usprawiedliwia ani inflacja, ani Polski Nieład - inflacja w styczniu pewnie przekroczy 10%, ale raczej nie #!$%@? 20% żeby aż o tyle podnosić ceny sera za kilogram poprzez zmniejszanie zawartości opakowania, robić klientów w #!$%@? i przy okazji generować więcej śmieci z plastiku. Ale na wykopie musi być zerojedynkowo, jak PiS jest zły to biedna wielka sieć supermarketów która
Komentarz usunięty przez autora