Wpis z mikrobloga

Wczoraj w sieci pojawiły się kłamliwe wiadomości jakoby Polski Patriotyczny sklep #biedronka miał podwyższać ceny. Dziś przekonałem się, że to oczywista nieprawda. Sklep posłuchał apelu Pana Morawieckiego i ceny OBNIŻYŁ. Mój ulubiony ser zamiast 9,99 kosztował dziś 8,99 BEZ PROMOCJI. A co dopiero będzie jak VAT 0%!

Dziękuję Panie Morawiecki, dziękuję sklepowi wszystkich Polaków, jesteście WIELCY!

#heheszki #bekazpisu #zakupy
dzek - Wczoraj w sieci pojawiły się kłamliwe wiadomości jakoby Polski Patriotyczny sk...

źródło: comment_1643192018IQbzz7sszBALl0KTtmboNm.jpg

Pobierz
  • 55
@Jcdx: Możliwe, przyzwyczaiłem się do top chipsów :) Tańsze i smak mi bardziej odpowiada, choć lays oven baked są zdecydowanie lepsze.
@dzek:
Tutaj to już jest po prostu januszyzm Biedronki. I tego nie usprawiedliwia ani inflacja, ani Polski Nieład - inflacja w styczniu pewnie przekroczy 10%, ale raczej nie #!$%@? 20% żeby aż o tyle podnosić ceny sera za kilogram poprzez zmniejszanie zawartości opakowania, robić klientów w #!$%@? i przy okazji generować więcej śmieci z plastiku. Ale na wykopie musi być zerojedynkowo, jak PiS jest zły to biedna wielka sieć supermarketów która
Kradną miliardy a na wykopie burza o plasterek sera o to im chodziło tematy zastępcze będą grillować biedre/biedę cały rok :)