Wpis z mikrobloga

Wczoraj w sieci pojawiły się kłamliwe wiadomości jakoby Polski Patriotyczny sklep #biedronka miał podwyższać ceny. Dziś przekonałem się, że to oczywista nieprawda. Sklep posłuchał apelu Pana Morawieckiego i ceny OBNIŻYŁ. Mój ulubiony ser zamiast 9,99 kosztował dziś 8,99 BEZ PROMOCJI. A co dopiero będzie jak VAT 0%!

Dziękuję Panie Morawiecki, dziękuję sklepowi wszystkich Polaków, jesteście WIELCY!

#heheszki #bekazpisu #zakupy
dzek - Wczoraj w sieci pojawiły się kłamliwe wiadomości jakoby Polski Patriotyczny sk...

źródło: comment_1643192018IQbzz7sszBALl0KTtmboNm.jpg

Pobierz
  • 55
Ten ser ma bardzo mało wspólnego z cheddarem. Kupcie prawdziwy cheddar w kostce, taki 16 miesięczny angielski to zobaczycie co to cheddar.
zwykła kajzerka kosztowała zawsze 29gr/szt, teraz już 35gr, vat obniżą 5% to będzie za 33gr. Biedronka ty #!$%@?

@NorthWarrior: Wyborca PiS? Myślisz że na złość podnieśli cenę? A wiesz o ile wzrosły koszty, o ile cena surowców itd.?

Zagotowałem się aż, bo to będzie zaraz dominująca narracja. Zły prywaciarz i złe sieci na złość pisowi podnoszą ceny.

@jamtojest2 Heh...Ironia, zdecydowanie obce ci słowo xD ( ͡º ͜ʖ͡º
Ten ser ma bardzo mało wspólnego z cheddarem. Kupcie prawdziwy cheddar w kostce, taki 16 miesięczny angielski to zobaczycie co to cheddar.

@kidi1: ziom, ja to wsadzam w tosty, także żadna artystokracja, ważne, że nie jem plastiku
@K-S-: nie ma, bo kartel w skład którego wchodzi robal już od iluś miesięcy naparza się z pepsico. Tak więc pepsi jest, jak jeszcze mają zapasy, a laysy wywiało już dawno temu.
@LM2525: no właśnie nie zmniejszyli, a ktoś tu pisał, że powinni móc zmienić to od ręki. Więc teraz jest więcej opakowań jak chcesz mieć tyle samo sera
@dzek: no ja rozumiem, chodzi mi że w przyszłości to zrobią, przy okazji skoro będzie bardziej pro eko to u cena będzie musiała wzrosnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)