Aktywne Wpisy

ksos +12
Kupilem ostatnio Tesle M3 Long Range RWD. Najlepszy samchod jaki mialem (moj pierwszy EV) - ma nieziemskiego buta, laduje sie w domu praktycznie za darmo (6 pensow za kWh)siec superchargerow w UK jest idealna, ma autopilota, mega glosniki, tech, podgrzewane i klimatyzowane fotele, chyba najlepszy i nielagujacy entertaiment itp. Skad w Polsce taki hejt na elektryki? Patrzac po komentarze w necie to jest EV sa postrzegane jak jakies zlo i spisek zydow

wujek_mikazjusz +10

Ale piszę to w sumie nie tylko po to, aby podzielić się tą historią, a po to żeby przestrzec trochę ludzi, którzy są przekonani, że na pewno warto innym pomagać.
Jak ja studiowałem, to często pomagałem innym, czy to laskom czy facetom. Po prostu, zawsze potrafiłem znaleźć chwilę czasu, żeby komuś coś podpowiedzieć czy podesłać. Nie ciążyło mi to zbytnio, więc nie stanowiło większego problemu. Z perspektywy czasu mogę wam powiedzieć, że nie warto tak robić. A dlaczego? Nauczyło mnie to dobitnie, że ludzie mają taką tendencję do zapominania wszystkich sytuacji w których im pomogłeś/aś, ale za to doskonale będą pamiętać ten jeden raz kiedy im odmówisz.
Więc dobra rada dla żaków - współpracujcie, pomagajcie sobie, ale tylko z ludźmi co do których macie pewność, że możecie na nich również liczyć.
Ament
#logikarozowychpaskow
#blackpill
#studia
#przegryw
źródło: comment_16430446649ygoSsEGibeGQ6xicXnI0F.jpg
Pobierzźródło: comment_1643044718Eb4o3KTJARg4howDPF0oSq.jpg
Pobierzźródło: comment_1643044743yaX4jUxHWo5aeOfxC3MywQ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
No i przecież "bardzo mnie lubi?" no nie? To wiadomość to już była w ogóle jak ja skończyłem chyba studia, bo ona nie zdała, nawet nie wiem czy skończyła te studia. I wyobraź sobie że nawet tego jednego piwa przez x
@yupitr: Nawet to nie chodzi o to. Bo ja od większości z tych ludzi kompletnie nic nie oczekiwałem,
Kilka lat temu na studiach podbijałem do jednej d------i i zlała mnie ciepłym moczem o jeszcze ośmieszyła
Z rok minął i po jakimś egzaminie zapytała się mnie czy mogę ją podrzucić na pociąg bo jak jej nie pomogę to się spóźni