Wpis z mikrobloga

Tak sobie przeglądam klany Multiego i zauważyłem, że ma w nich konta do aktywacji rezerw. Ktoś wie na jakiej zasadzie to działa? Jakiś skrypt/program? Pierwsze widzę taki bajer. Grubego pytał nie będę bo szkoda mi 15 zł, już wolę ocenę konta za tą kasę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wot
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kecq: przecież to jego konta z challange'ow "zrobię dychę w tydzień", gruby jest na tyle mądry, że pewnie nie daje klanowiczom dostępu do klanów mianując graczy wyżej niż szeregowy xD
  • Odpowiedz
@Kecq: @shox: jestem w jednym z tych klanów pod rezerwy, dołączyłem z pół roku temu, cena ok. 10zł? (jednorazowa wpłata), są cały czas rezerwy od 14 do 24 :P na zmianę exp/kredyty także niby multi, ale polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

*warunek to określona liczba rozegranych bitew w tygodniu, którą sobie określamy przy rekrutacji, od 30 do 100 chyba
  • Odpowiedz
@Hell666Ghost: to fajnie, ale chyba nie masz pojecią jak działają rezerwy klanowe, jakby puszczali jak leci to prędzej czy później by się skończyły, tu jest porządek, uzgodnione o której jakie są i rzeczywiście są, nie ma nieaktywnych graczy, jak dla mnie dobrze zainwestowane małe pieniądze
  • Odpowiedz
@k0mar: Może i dla ciebie to tylko 10zł, ale klanu multiego z historii klanów w których byłeś nie wykasujesz za żadne pieniądze. Jest bardzo dużo aktywnych klnaów w których rezerwy są puszczane przez kilka godzin dziennie, a po opuszczeniu ich nie musisz sie wstydzić tego że ludzie postrzegają cie jako 12 latka XD
  • Odpowiedz
@KimDzongJaroslaw: o multim jak i o klanie możesz sobie sądzić co chcesz, nie interesuje mnie to i powiewa bo nie jestem tryhardem. Nikt się z tym nie ukrywa, że za małą opłatą masz rezerwy i o to mi chodziło - to dostaję, jak z "klanowiczami" gramy plutony i komunikujemy się na discordzie to jeszcze nie spotkałem -20 latka, a większość to bym powiedział że 30+, zresztą to nie istotne bo
  • Odpowiedz
@k0mar: mnie to bardziej chodzilo o to, jak technicznie są te rezerwy puszczane. Czy ktoś wie co to za program/skrypt bo z chęcią bym się mu przyjrzał. Tylko tyle chcialem wiedziec xD
  • Odpowiedz
Czy ktoś wie co to za program/skrypt bo z chęcią bym się mu przyjrzał. Tylko tyle chcialem wiedziec xD

@Kecq: Z tego co pamiętam to wg tego w api nie udostępnia (chyba, że na jakąś specjalną prośbę), więc to jest pewnie jakiś on screen skrypt, albo po prostu ktoś to robi manualnie.
  • Odpowiedz