Aktywne Wpisy
jmuhha +37
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w
BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo:
-on dojeżdża rowerem do pracy,
-ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
( ಠ_ಠ)
BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo:
-on dojeżdża rowerem do pracy,
-ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
( ಠ_ಠ)
OscarGoldman +293
A tak na marginesie, to strasznie współczuję psychoterapeucie, na którego padnie. Istotą psychoterapii jest znalezienie źródła problemu. Pacjent musi podczas takiej terapii zrozumieć, jaka jest przyczyna jego zaburzeń i jak to zwalczyć. Obawiam się, że w przypadku niebinarnego, queerowego anarchiszcza może być z tym problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#4konserwy #bekazlewactwa #bekazfeministek #bekazlgbt #heheszki #lewackalogika #julka #bekaztwitterowychjulek #niebieskiepaski
A w zbiórce "Sybil Grzybowski" piszący o sobie w rodzaju męskim
Chyba choroba postępuje co raz gorzej
@Sok_Mandarynkowy:
Miej na uwadze to, że psychiatrzy czy psychologowie nie czerpią wiedzy o niebinarności z memów na
Z drugiej strony taka lewicowa Julka terapeutka też mu nie pomoże, bo
Duży % z tych "niebinarnych" ludzi to osoby zaburzone. Oczywiście, są sytuacje, kiedy w medycynie ciężko jest określić płeć i takie dziecko rodzi się po prostu z mocnym defektem. Jest to ogromna tragedia. Problem w tym, że to pewnie nie jest nawet 5 % tego całego środowiska, bo takich osób po pierwsze jest mało, a po drugie raczej
@Sok_Mandarynkowy: XD. Weź sobie chociaż na wiki przeczytaj artykuł czym jest niebinarność.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
No wygląda legitnie w c--j.
To tak jak ja bym sobie stwierdził że od teraz jestem niekomputerowobinarnobinarny i ja tak mowie ze to nie zaburzenie psychiczne.
@Sok_Mandarynkowy: Po pierwsze primo to nie jest s----------e XXI wieku, a zjawisko co się pojawia w wielu miejscach i w wielu kulturach.
Po drugie primo jest różnica
Tyle, że ta osoba jest zaburzona