Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Jakie jeszcze tonici są najlepsze? Szukam takiego w c--j gorzkiego żeby ryja wykręcał i był zajebisty, bo schweppes jest bardziej kwaśny niż gorzki a samej chininy to on prawie nie ma.
  • Odpowiedz
@Crisu: ja polecam Charley’s Gin z Auchan, swego czasu kosztował jakieś 31 zł i jest o klasę lepszy od lubuskiego, niestety ostatnio widziałem że ceny już ponad 40 przebijają ale dalej wolę ten niż lubuski. Polecam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hop_freak: a czemu ? To taka czerwona kartka wśród ginow ? Powiem szczerze, że orzeźwia, dobrze mi wchodził, głową nie bolała . Ale z drugiej strony też nie piłem nigdy innego
  • Odpowiedz
@Crisu: lubuski smakuje bardziej jak spiryt z dolanym koncentratem jałowcowym. Niby cena nie jest wyznacznikiem ale ja pije dużo ginu i niestety trzeba liczyć od okolo stówy za litra wzwyż, jeśli chodzi o dobry jakościowo gin. Tanqueray, whitley neill, hendricks, japonski roku czy szkocki botanist. Oczywiście w mojej opinii.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Crisu: ja polecam Charley’s Gin z Auchan, swego czasu kosztował jakieś 31 zł i jest o klasę lepszy od lubuskiego, niestety ostatnio widziałem że ceny już ponad 40 przebijają ale dalej wolę ten niż lubuski. Polecam

@gloom: świetny jest też Gregory's z Kauflanda, około 30 zł za butlę, jest łagodny i wchodzi jak złoto. Zdecydowanie mój ulubiony z tych budżetowych

Z Kauflanda warto też spróbować Wingston 77, nie
  • Odpowiedz