Aktywne Wpisy
Jestem programistą z 4 letnim doświadczeniem. Które auto z salonu? Wszystkie 1.5 benzyna 150 KM. Golf manual, reszta automat.
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Które?
- Golf 8 (120k PLN) 30.6% (77)
- A3 (140k PLN) 18.7% (47)
- A4 (160k PLN) 50.8% (128)
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Tydzień temu przypadkiem trafiłem na całkiem świeży serial z 2021 (mini serial) z Michael Keaton - "Dopesick". Generalnie nie gustuje w dramatach, ale ten serial wciągnął mnie jak serialowy opioid - Oxycontin. Serial opowiada o aktualnej epidemii opioidowej w USA. Z serialu można dowiedzieć się, czym są opioidy, uzależnienie, a przede wszystkim jak działa potworny mechanizm Big Pharmy. Dlaczego firmy farmaceutyczne w dążeniu do osiągania zysków i rozwoju tak łatwo dryfują w kierunku bycia kartelami narkotykowymi. Ten serial otwiera oczy na przerażający problem społeczny nadużywania opioidowych środków przeciwbólowych. Serial jest zrealizowany na najwyższym poziomie - kapitalnme zdjęcia, świetna gra aktorska. Perełka! Gorąco polecam!
https://www.imdb.com/title/tt9174558/
#seriale #bigpharma #opio #opioidy #narkotykiniezawszespoko