Wpis z mikrobloga

@musicisgood albo twoja własna lodówka i gdzieś rezonuje. Jeszcze może być ze sąsiad ma włączone głośniki i buczą - miałem tak z sąsiadem z góry. Wystarczyło że przesunął subwoofer o kilkanaście cm i przestało
  • Odpowiedz
  • 0
@wszystko_wiem buczy w salonie, ściany zewnętrzne. Mieszkanie na końcu korytarza. Na pewno żadna lodówka. Ale generalnie nie potrafię zlokalizować tego syfu. Niby przyłożyłem ucho do ściany i chyba buczało w ścianie ale te testy nie są raczej miarodajne. Aczkolwiek #!$%@?ć już idzie. Muszę coś z tym zrobić.
  • Odpowiedz
  • 1
@Johnny_Revolta o, coś z rezonansem bym obstawiał. Tylko nie wiem jak dojść do rozwiązania..... Coś od sąsiada, no też może być. Nie wiem. Bleh wiem tylko że odgrom idzie po tej ścianie i mniej więcej w okolicy buczenia ale raczej nie powinienem tego ze sobą wiązać.
  • Odpowiedz
  • 2
@Johnny_Revolta jest to salon. Dwie ściany zewnętrzne i to przy tej jednej właśnie mi buczy. Zabawne bo przyłożyłem ucho i mi buczało w ścianie. Generalnie irytuje mnie to już. Jutro jeszcze nasłucham po mieszkaniu. Ciężko mi będzie przejść po sąsiadach. Uznają mnie za psychola.
  • Odpowiedz
  • 0
@Johnny_Revolta tak się dawniej robiło elektrykę w blokach. Na 3 obwodach , oświetlenie połączone z gniazdami i wgl. Meksyk. Ale już mam rozplanowana nową elektrykę. Około 10 obwodów w 3-pokojowym mieszkanku. Powinno być lepiej niż jest teraz :) :D
  • Odpowiedz
  • 1
@Johnny_Revolta haha. Jutro sprawdzę. Teraz hit oglądam na Paramount Channel i idę w kime. Nie mam siły przestawiać łóżka żeby dobrać się do tej buczącej ściany. Ale jutro zawołam Cię i opowiem o śledztwie ()
  • Odpowiedz